Achter de schermen week 52 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?! 

Maandag.

Het is 1e kerstdag en we hebben heerlijk uitgeslapen. Vervolgens heb ik een ontbijtje klaargemaakt en Lindsay kwam samen met Lorenzo (haar vriend) langs om de cadeautjes onder de kerstboom uit te pakken. We zijn ontzettend verwend! J. was enorm blij met zijn mooie keyboard. In de namiddag zijn we op bezoek gegaan bij familie en hebben we bij De Bank in Harderwijk gegeten. Helaas was het eten teleurstellend, ondanks de aanzienlijke prijs. De sfeer was wel okay, maar we besloten dat we daar in de toekomst niet meer zouden gaan eten. Uiteindelijk kwamen we pas om 00:00 uur weer thuis en was ik helemaal kapot!

Dinsdag.

Na een rustige ochtend met wat uitslapen, zijn we na het ontbijt een wandeling gaan maken bij de Oostvaardersplassen in Lelystad. Het was heerlijk om buiten te zijn en even te genieten. Ik had mijn camera bij me, maar uiteindelijk heb ik geen foto’s gemaakt. Die middag namen we wat tijd om te ontspannen: de mannen gingen gamen terwijl ik lekker op de bank neerplofte met een kop thee. Okay, ik moest ook even de nieuwe Mario-spel proberen. Voor het avondeten stond er een kiprollade en beenhammetje met kerstfrietjes op het menu.

Woensdag.

Vandaag stond er weinig op de planning. T. voelt zich grieperig en heeft de hele nacht liggen hoesten (gaaaaap). J. heeft lekker uitgeslapen maar werd wakker met keelpijn en verhoging. Natuurlijk, gaan we weer! In de middag ben ik even naar de drogisterij geweest om wat voor de mannen te halen. Later op de dag ben ik naar buiten gevlucht. Ik moest even weg hier, dus heb heerlijk een stuk gewandeld. Toen ik terugkwam, heb ik een lekkere carpaccio van rosbief gemaakt en dat smaakte goed.

Donderdag.

Vandaag was iedereen hier nog ziek en het weer was ook nog eens slecht. Het lijkt wel op een herfstvakantie! Mijn uitje voor vandaag was een bezoek aan de Jumbo, waar ik meteen boodschappen heb gekocht om kippensoep te maken en een pan vol stoofpeertjes. Ook kwam mijn gewonnen pakketje binnen. Een prachtige set van 4 mokken. Die avond had J. koorts 39.8. Mijn vrije dagen zijn voorbij en helaas hebben we tot nu toe nog niets leuks kunnen doen, zo jammer.

Vrijdag.

Nog steeds een ziekenboeg hier in huis. Vanmorgen liep ik al vroeg met de honden buiten en daarna ben ik wat croissantjes gaan bakken voor ontbijt. Eerst had ik nog ruzie met het blikje, want hij ging niet open. In de middag ben ik nog wat boodschapjes gaan doen. De pan kippensoep was gisteravond helemaal op gegaan dus ik heb gewoon weer een nieuwe pan gemaakt. Ondertussen huishouden, wasgoed en nog wat gespeeld met mijn foto’s.

Zaterdag.

Wat een korte nacht was dat zeg. J. lag de hele nacht te hoesten en viel pas om 03.30 uur in slaap. T. snurkte de hele nacht door, zelfs de hond beneden leek mee te doen met snurken. Uiteindelijk viel ik om 06:00 uur in slaap en was ik alweer wakker om 09:00 uur. Toen besloot ik maar vroeg op te staan en een top 5 recepten voor december te maken. Dit komt morgen online op de site. Die middag ben ik even het huis ontvlucht en heb ik een uurtje door het bos gelopen, wat me goed deed. Die avond heeft T. een heerlijk broodje biefstuk gemaakt!

Zondag.

Het is alweer 31 december, en wat is dit jaar voorbij gevlogen. Natuurlijk hebben we veel mooie momenten beleefd, maar er waren ook minder prettige gebeurtenissen. Dit was het eerste jaar zonder mijn (schoon)vader, waarbij mijn (schoon)moeder meerdere keren werd getroffen door een hartinfarct. Daarnaast heeft mijn dochter veel gezondheidsproblemen gehad als gevolg van een operatie, hebben we helaas nog steeds last van een nare stalker….enz. Ik heb nog wel de wekelijkse weekmenu een nieuw jasje gegeven en ook voor aankomende week staat de weekmenu voor jullie online! De avond sloten we af met wat hapjes, en de buren kwamen ook nog even gezellig langs. Helaas lukte het me pas om 06:00 uur te gaan slapen, omdat onze chihuahua enorm gestrest was door het vuurwerk en helemaal van slag was. Via deze week iedereen een mooi en gezond 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39