Achter de schermen week 51 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Een heerlijke vrije dag gehad. Wat gerommeld in huis en de laatste kerstinkopen gedaan. Deze dropjes zaten in een foodybox die ik had gekregen. Zo niet lekker!

Dinsdag.

Gisteravond werd Jamie ziek en ik ben vandaag niet fit. De griep gaat weer rond. Er werd een leuk kerstpakketje van een klant bezorgd, zo lief!

Woensdag.

Vandaag werden de houten panelen aan de wand vastgemaakt en moest ik toch even naar buiten om een boodschapje te doen.

Donderdag.

Vanmorgen moest ik toch weer even werken maar was wel weer blij dat ik thuis was. T. had de hele dag cursus van werk dus J en ik hadden een simpele diepvriespizza. Ik ben dol op de fungi en daar kan ik ook echt blij van worden 😉

Vrijdag.

Jamie is vanmorgen weer naar school gegaan voor een kerstontbijt. Het was maar een half dagje voor hem en nu heeft hij kerst-vakantie. Ik had nog wel een drukke dag, want ik moest dubbele diensten draaien. Ik was helemaal op en mijn rug ook.

zaterdag.

Vanmiddag deden we rondje door het dorp en aten we een broodje bij Bakker Bart en genoten ‘s avonds van een zelfgemaakt broodje hamburger. De Kerst-boodschappen van de Albert Heijn werden pas om 22.00 uur bezorgd. Eerst moest ik al mijn boodschappen schoonmaken, want het bakje met stoofperen was leeggelopen. Alles zat onder de plak, vreselijk! Daarna moest ik nog snel tomatensoep maken voor mijn verjaardag, want dit is morgen.

Zondag.

Een fijne maar drukke dag. Mijn ouders kwamen samen met mijn opa en oma van 93 jaar langs voor mijn verjaardag. Dit zal waarschijnlijk de laatste keer zijn, omdat de auto-rit van twee uur voor hen steeds moeilijker wordt. Ik ben enorm verwend met mooie cadeautjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39