Achter de schermen week 50 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag heb ik in mijn eentje door de polder gefietst en wat zag ik een prachtige lucht. Door de polder fietsen geeft mij rust. Die avond had ik een broccoli-bloemkool schotel gemaakt. Dit was ontzettend lekker maar gewoon vergeten om dit vast te leggen en uit te werken.


Dinsdag.

Vanmiddag heb ik mijn jarenlange spaargeld in muntgeld ingewisseld. Het was veel maar helaas net niet genoeg voor een nieuwe camera met macrolens waar ik naar uitkeek. 😉 Ook kwamen er leuke pakketjes van verschillende bedrijven binnen. Ik ben dol op verrassingen!

Woensdag.

Tussen alle bezigheden door moest ik ook nog wat werkopdrachten afronden. Verder ben ik veel met de honden gaan wandelen, want het was heerlijk weer.

Donderdag.

Vandaag kwam een mooi boek binnen van Ron Blaauw met een uitnodiging dat we bij hem mogen komen dineren! Hoe gaaf is dit! Ook heb ik mijn horloge weer eens opgezocht. We gaan weer eens aan de slag met al die stappen.

Vrijdag.

Een nieuw weekmenu staat weer op de website klaar en dit jaar heb ik weinig tijd gehad om kerstrecepten te maken. (zoals elk jaar) Ik ben nog wel even lekker naar buiten geweest met de camera.

Zaterdag.

Hebben jullie toevallig de lopende Winactie op Instagram gezien? Jullie kunnen nog de hele week meedoen en iets lekkers winnen. Die avond deden we lekkere hapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39