Achter de schermen week 5 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Een nieuwe week is van start gegaan. Helaas ben ik nog steeds niet volledig hersteld van de griep die mij vorige week trof, maar desondanks moest ik vandaag mijn werkopdracht voor Fast Fruit afronden. De energie ontbrak nog een beetje, maar ik heb mijn best gedaan. Jamie had vandaag slechts een uurtje school en heeft vanmiddag een heerlijke kwarktaart gemaakt. Wat een traktatie!
In de middag ben ik begonnen met het opruimen van mijn kantoortje, dat langzaam meer een opslagplaats was geworden.

Dinsdag.

Vandaag stond er een dag van thuiswerken op de planning. Tony werkte ook vanuit huis. In de late middag hadden we een oudergesprek op school, waarna we meteen doorreden naar de snackbar. Daar hebben we genoten van een vette avondmaaltijd. Lekker makkelijk!

Woensdag.

Vandaag heb ik een dubbele dienst gedraaid en vanmiddag was ik helemaal uitgeput. In de mail kreeg ik ‘s avonds een aanbod voor een interessante samenwerking, waardoor mijn energie meteen weer terugkwam! Leuk leuk! Vanavond had ik een stamppot gemaakt en gelijk online gezet. Later op de avond heb ik nog een serie gekeken en ben vervolgens heerlijk naar bed gegaan.

Donderdag.

Al twee weken heb ik pijn in mijn mond, nadat het vullen van een gaatje bij de tandarts niet volledig succesvol was verlopen. Mijn vrees werd helaas werkelijkheid: ik moet een wortelkanaalbehandeling. De vorige vulling bevindt zich te dicht bij mijn zenuw, wat pijn veroorzaakt, en daar is niets meer aan te doen. Zwaar teleurstellend, maar daar lag ik dus weer.

Vrijdag.

Ik heb vanochtend een halve dag gewerkt en daarna lekker weekend! Nog steeds wat last van mijn kies, maar dat zal vast wel vanzelf overgaan. Vanavond heb ik een heerlijke couscous met venkel en courgette gemaakt. Echt een aanrader, dus probeer het zeker!

Zaterdag.

Vandaag heb ik een korte wandeling door het centrum gemaakt en meteen wat mooie bloemen gekocht voor mijn schoonzus en schoonmoeder. Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat mijn lieve schoonvader is overleden. Vanavond zijn we bij elkaar gekomen en hebben we genoten van een heerlijke maaltijd bereid door mijn zwager die echt fantastisch kan koken. Jamie helpt en leer dan ook graag van hem. Om wat extra gezelligheid in huis te brengen, heb ik ook prachtige bloesemtakken uit de tuin gehaald.

Zondag.

Vanochtend het huis opgeruimd en mijn bestelling bij KoRo geplaatst. Ik kijk ernaar uit om mijn pakketje snel te ontvangen, zodat ik iets leuks kan delen. In de middag ben ik alleen een wandeling gaan maken in het bos. Toen ik thuiskwam, was Lindsay er. We besloten samen naar de Action te gaan, en ze bleef gezellig mee eten. Natuurlijk heb ik mezelf weer verbrand aan de airfryer – die apparaten zijn echt levensgevaarlijk voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39