Achter de schermen week 49 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag heb ik volop genoten van wandelingen met mijn honden, vooral omdat ze dol zijn op de sneeuw! Daarnaast heb ik gesolliciteerd voor een interessante baan, hoewel ik nog moet bedenken hoe ik dit kan inpassen in mijn drukke leven en mijn eigen onderneming. Verder heb ik me creatief uitgeleefd met mijn hobbyfoto’s, even helemaal loskomen van de realiteit en lekker knutselen met mooie beelden.

Dinsdag.

Ik was op zoek naar een leuk cadeautje voor mijn zoon. Hoewel ik vaak games voor hem koop, leek het me dit keer leuk om iets anders te geven. Ik heb een Lego-set gekocht, zodat hij tijdens de kerstvakantie lekker kan bouwen. Ook heb ik mijn media-kit bijgewerkt voor een aantal bedrijven die hiernaar informeerden. Samenwerkingen vind ik altijd inspirerend.

Woensdag.

Vanmiddag ben ik gaan lunchen met een vriendin, heerlijk eten en bijpraten. Daarnaast werd de foodybox bezorgd met nieuwe producten die ik mag uitproberen. De kerstboom staat inmiddels gezellig in huis.

Donderdag.

We zijn bij de tandarts geweest. Ik moet terugkomen voor een gaatje, en mijn zoon zal binnenkort een beugel krijgen. Ook kocht ik nog een leuk mini boompje, hoe schattig!

We hebben een nieuw koffie-automaat gekocht, want opeens deed de koffieautomaat het niet meer. En mijn ouders kwamen langs om te helpen met het ophangen van een nieuw lampensysteem.

Zondag.

Nog wat lekker gaan freubelen met wat foto’s en vanavond had ik een heerlijke noedels recept gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39