Achter de schermen week 47 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vanmorgen werd ik natuurlijk al wakker voordat de wekker afging. Tot mijn verrassing begon mijn zoon pas in het derde uur op school, dus hij had geluk. Om rustig de dag te starten, besloot ik ook iets later met mijn werk te beginnen, zodat we samen een stuk konden fietsen. Tijdens mijn werk had ik een ongelukje toen ik een vuilniszak wilde weggooien en per ongeluk in een stuk glas greep. Dit was heel naar en ik denk dat ik een adertje had geraakt, want het bleef bloeden! (Het is goed gekomen)
Vanavond staat er een Griekse Aardappelschotel op het menu, en uiteraard zal ik dit recept met jullie te delen.

Dinsdag.

Vandaag was een fijne dag. Vanmorgen konden we allemaal een beetje langer blijven liggen, omdat zowel school als werk later begonnen. Na wat huishoudelijke taken ben ik even de deur uit gegaan voor een afspraak die iets langer duurde dan verwacht. Ondertussen kreeg ik behoorlijke trek, dus besloot ik te stoppen bij de Hema voor een lunch met erwtensoep. Ook ben ik een prachtige bloempot rijker, hoe leuk is deze!
Daarna snel naar huis om de honden uit te laten, mijn huispak aan te trekken en nog even wat tijd voor mezelf te nemen om te werken. Buiten regent het, dus ik geniet ervan met een kop thee en wat chocolade.

Woensdag.

Vanmorgen waren we thuiswerken. Tijdens de lunch hebben we een korte pauze genomen en zijn we naar De Bank in Harderwijk gegaan. Daar heb ik genoten van een broodje met kip, spekjes en champignons, maar het was zoveel! Na de lunch reden we naar Karwei om houten wandpanelen te zoeken, maar helaas vonden we niet de juiste kleur. We hebben besloten om bij Woodupp te bestellen, omdat we daar wel de panelen vonden die we mooi vinden. Tijdens het rondkijken zag ik echter opeens hele leuke salontafeltjes die ook nog eens op voorraad waren. Binnen een uur stonden ze al in mijn woonkamer!
Hoewel we oorspronkelijk van plan waren om vanavond aardappeltjes met bloemkool te eten, zit ik nog steeds nokkievol van de lunch. Dus, ik ga iets anders verzinnen voor het avondeten.

Donderdag.

Voordat ik naar mijn werk vertrok, maakte ik nog even een snelle stop bij de Wibra. Onlangs had ik daar leuke accessoires gezien voor een klein prijsje die ik graag wilde hebben. Toen ik later thuis kwam in de middag, ontdekte ik dat er nog een erwtensoeppakket in een keukenkastje lag. Oeps, dat moest echt opgemaakt worden, dus hup, aan de slag ermee.

Vrijdag.

Vanmiddag belde mijn kind dat door de storm zijn fiets op school was omgewaaid, met als resultaat een kapot zadel en mandje. Dus, hop, moeder ging die kant op met wat tie-wraps en natuurlijk werden zadel en mandje weer gefikst. Moeders kunnen echt alles! toch? Thuis hebben we genoten van een lunch met poffertjes; dat was alweer even geleden! Die middag ben ik nog even richting het centrum geweest en heb ik zelf ook nog even een stukje gewandeld.

Zaterdag.

Vanochtend snel het huis gedaan en daarna even naar Kampen geweest voor een rondje door het centrum. Mijn zoon wilde liever thuis gamen, dus heb ik hem niet verder lastiggevallen. Tussen de buien door hebben we lekker gewandeld en genoten van een heerlijke lunch. Later op de dag kwam Lindsay langs en bleef gezellig eten. Ik had een nieuw pakket bij de AH gekocht, het was zeker eetbaar, maar ik vond het zelf wat aan de zoute kant en zeker geen Butter Chicken. Laten we het houden op een curry met pompoen. ‘s Avonds lekker op de bank gehangen met een drankje en tv, en voor het kind had ik een bak popcorn gekocht. Die hoor ik even niet meer…..

Zondag.

Vanochtend werd ik wakker met buikkrampen en voelde ik me vandaag een beetje blegh. De mannen gingen sporten, en ik besloot een uurtje te gaan wandelen in het bos met mijn camera. Toen iedereen weer thuis was, heb ik gezonde broodjes klaargemaakt, waarna iedereen zijn eigen bezigheden weer oppakte. De één dook in het gamen, de ander ging aan de slag met huiswerk, en ik genoot ervan om mijn foto’s in te laden en te bewerken. Ik maakte ook nog even snel tussendoor een recept met geroosterde bloemkool en verder ga ik zo straks even lekker Netflixen en genieten van mijn rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39