Achter de schermen week 45 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Maandag is weer aangebroken, en hoewel ik een drukke werkweek voor de boeg heb, is mijn zoon een geluksvogel met een studiedag. Terwijl zijn dag rustig begon heb ik mijn handen vol aan een inpak- en verhuisklus op het werk.
Al maanden probeer ik onze eethoek te verkopen en eindelijk is hij dan verkocht en gelijk opgehaald! Wat een gedoe heb ik hier mee gehad zeg! Veel rare potentiële kopers, bizarre verzoeken en vreemde berichtjes die je je maar kunt voorstellen. Sommigen kwamen gewoon niet opdagen, anderen deden een aanbetaling om vervolgens van gedachten te veranderen en mij te bestoken met dreigsms’jes om hun geld terug te eisen. Het verkopen van grotere spullen via marktplaats of Facebook doe ik niet meer. Ik blijk aparte mensen aan te trekken. Nu zitten we tijdelijk zonder eethoek maar dat geeft niet, want het positieve is dat ik lekker veel ruimte in huis heb.

Dinsdag.

Vandaag ben ik lekker thuis aan het werk. Ik heb wat huishoudelijke taken gedaan en wat nieuwe recepten bedacht die ik nog moet uitwerken. Mijn zoon verraste me door al om 12.20 uur uit school te komen en deelde enthousiast zijn fiets naar huis-avonturen via FaceTime, hoewel ik hem nauwelijks kon verstaan door al die regen. De avond bracht ik rustig door op de bank, genietend van een drankje en Netflix. Ook had ik gemaild wanneer ik onze nieuwe eethoek + stoelen kon verwachten en opeens, heeeeeel toevallig wordt het volgende week geleverd ipv eind december.

Woensdag.

Vanmorgen was ik al druk aan het werk voordat ik de deur uitging. Bij mijn terugkeer in de middag zat mijn schoonmoeder hier, die de dag gezellig bij ons doorbracht. Na veel gesprekken en meerdere kopjes thee, besloten we een korte wandeling buiten te maken. Helaas bleek het te fris voor haar, dus keerden we al snel weer naar huis. ‘s Avonds heb ik een heerlijke maaltijd gemaakt. Krieltjes, een Caesar salade en knoflookkip. Echt verrukkelijk! Later op de avond heb ik nog een toets met mijn zoon geleerd.

Donderdag.

Deze week was, als ik eerlijk ben, behoorlijk saai en gevuld met niets anders dan werk. Er valt niet veel interessants te delen. Na een vermoeiende werkdag kwam ik uitgeput thuis en ik heb zo last van mijn rug. Dan kom je tot beseffing dat je denkt dat je alles nog kan maar dat je echt geen 30 meer bent! Eind middag besloot ik om op de bank neer te ploffen met Videoland.

Vrijdag.

Ondanks de pijn in mijn rug, moest ik vandaag gewoon doorgaan. Ik moest maar liefst zes keer van de ene naar de andere plek fietsen, en het weer zat helaas ook niet mee. De regen maakte het er niet gemakkelijker op. In de middag heb ik samen met mijn klant en de verhuizers een welverdiende pauze genomen en genoten van een lekker patatje met kroketten. Eenmaal thuis aangekomen, voelde ik me opnieuw gesloopt. Om de avond door te komen, koos ik ervoor om op de bank te ontspannen en een documentaire van Robbie Williams te bekijken. Tussendoor heb ik ook wat tijd besteed aan het samenstellen van een nieuw weekmenu voor jullie.

Zaterdag.

Yes, eindelijk weekend! Vandaag hebben we een dagje Amsterdam gedaan. Onze bestemming was de Albert Cuypmarkt, een levendige plek en een tikkeltje toeristisch. Het viel me op hoeveel stroopwafel- en poffertjeskramen er waren, belachelijk! Voor de lunch streken we neer bij burgertent Le Smash en genoten we van grote, dikke, vette burgers. Op de terugweg hebben we nog gegrilde kip meegenomen voor het avondeten. Thuis aangekomen, realiseerden we ons dat het Sint Maarten was. Snel zakken snoep gekocht en uiteindelijk zijn er maar drie kinderen langsgekomen.

ZONDAG.

De dag begon ontspannen met uitslapen en zelfgemaakte croissantjes met jus. Terwijl de mannen naar Zwolle gingen voor een bioscoopbezoek en daar gaan avondeten, bezocht ik vanmiddag een klant om even te gaan werken (en dat op zondag!). Onderweg naar huis zag ik dat de action open was, uiteraard kocht ik veel troep maar ook deze toffe waxine lichtjes! Thuisgekomen heb ik de restjes groenten en een overgebleven gegrilde kip van gisteren gebruikt voor een heerlijke soep. Tijdens het uitwerken van dit recept genoot ik van de laatste aflevering van de Netflix-serie “Ferry”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39