Achter de schermen week 44 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

De herfstvakantie is weer voorbij en daar ging de wekker! (Zoals altijd was ik gelukkig al eerder wakker dan de wekker). Na het ontbijt vertrok iedereen naar werk en school. Na mijn werk deed ik snel wat boodschappen en werkte ik thuis aan een nieuw gerecht. Het was fijn om weer even alleen in huis te zijn en kunnen focussen op mijn eigen dingen. Die avond kregen we een telefoontje van een onbekend nummer met het tragische nieuws dat onze vriend afgelopen vrijdag is overleden. Een maand geleden kreeg hij te horen dat hij longkanker met uitzaaiingen had en het feit dat hij binnen één maand is overleden is verschrikkelijk.

Dinsdag.

Vanmorgen was iedereen al vroeg de deur uit en ook ik mocht weer aan de slag. Na mijn werk had ik een missie om een tussenjas voor mijn zoon te vinden. Het begint al wat frisser te worden en het is nu nog te warm voor een winterjas. Met goede moed ging ik op pad, hopend dat ik iets leuks zou vinden. Helaas vond ik niets dus ik zal online verder moeten jagen. Eenmaal thuis aangekomen stond bij onze voordeur een pakket. Het bleek onze lampenset te zijn voor boven het kookeiland. Je zou verwachten dat het pakket netjes zou worden afgeleverd en niet zo voor de deur. Ach, het is het maar een pakket van € 650,- Natuurlijk waren wij niet blij met deze slordige bezorging dus hebben we meteen een klacht ingediend bij de bezorgdienst. Ondertussen stonden de honden te springen om naar buiten te gaan voor een wandeling. Later op de middag plofte ik op de bank met een kop thee en startte ik Videoland op. Even een moment voor ontspanning.

Woensdag.

Vandaag kon ik genieten van een vrije dag, wat ik echt nodig had. Mijn nachtrust begint langzaamaan te verbeteren en dat is echt heel fijn, al ben ik nog steeds erg moe. (misschien ook maar weer eens mijn waardes laten prikken?) Vanmorgen in de badkamer kwam ik tot de conclusie dat het hoog tijd was voor een bezoek aan de kapper. Jezus, ik zie er verwaarloosd uit! Slecht slapen, slecht haar, zorgen en drukte is niet echt geweldig voor een leuke uitstraling hahaha. Herkenbaar? Gelukkig kon ik snel een afspraak maken en kreeg ik een nieuw kapsel. Het resultaat gaf me meteen een boost van zelfvertrouwen 😉 Tijdens de lunch hadden we kibbeling. Terwijl ik zei “Oe, wat veel!” at ik toch bijna de hele bak leeg. Nu zit ik hier met een volle visbuik….burph

Donderdag.

Onverwachts vrij zijn doet mij altijd denken aan schooluitval van vroeger. Ken je dat gevoel? Opeens en onverwachts wat extra vrije tijd hebben. Natuurlijk heb ik niet stil gezeten. Ik heb eerst een stukje meegefietst met mijn zoon. Hij ging uiteindelijk verder naar school en ik sloeg af om boodschappen te doen en daarna heb ik met een vriendin koffie gedronken. Ook had ik leuk mailcontact en heb ik weer leuke fotografie opdrachten gescoord en daar ben ik vanmiddag gelijk mee gestart. Hier kan ik helaas nog niets veel over vertellen.

Vrijdag.

Dit was weer een korte nacht. Gisteravond besloten we op tijd naar bed te gaan, maar werden ‘s nachts wakker gebeld. Mijn schoonmoeder werd met een hartinfarct per ambulance naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht. Ik kon niet mee vanwege onze slapende kind. Gelukkig is ze op dit moment stabiel en worden er verdere onderzoeken uitgevoerd. Vanmiddag hadden we ook nog de crematie van onze vriend in Almere. Een intens verdrietig en emotioneel moment. Weleens meegemaakt dat de kist zo de oven in werd geschoven en voor je neus de fik in ging? Nou, dit gebeurde dus en ik vond het ontzettend heftig! Na afloop besloten we om sushi uit Lelystad mee te nemen als avondeten. Zo hebben wij een zware nare nacht en dag toch nog redelijk goed afgesloten. Die avond ben ik begonnen met de serie Ferry op Netflix, heerlijk! Even mijn verstand op 0

Zaterdag.

Vanmorgen hebben we een beetje uitslapen. De mannen gingen oma weer uit het ziekenhuis halen en ik stortte me op het huishouden en een rondje dorp om een cadeautje te vinden voor mijn opa en oma, die morgen hun 93ste verjaardag vieren! Het is een lekker pakketje met kaas, noten en sap geworden. Wat moet je die oudjes anders geven?! Vanmiddag plofte ik ook nog even op de bank met wat afleveringen van Ferry op Netflix en vanavond heb ik een heerlijke pasta bereid, waarvan ik het recept binnenkort online zal delen. ( en dit was echt echt erg lekker!)

Zondag.

Vandaag vierden we feest met mijn opa en oma. We begonnen met een rit naar Spijkenisse en maakten een stop bij mijn geboortehuis, iets wat ik mijn zoon had beloofd. Het was heel bijzonder om deze plek na 47 jaar terug te zien en waar ik als klein meisje nog vaak kwam. Vol mooie herinneringen aan toen mijn ouders jonge ouders waren en we bij mijn oma moesten wonen. Daarna reden we door naar mijn ouders en ‘s middags gingen we naar Zuidland voor een feestje in een pannenkoekenhuis. We genoten van heerlijke pannenkoeken en het samenzijn met al onze neefjes, nichtjes, achterneven, nichten, tantes en ooms. Het was een mooie lange dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39