ACHTER DE SCHERMEN WEEK 43 2023.

Even gluren bij Eten met Danielle? Je ziet in dit kijkje achter de schermen weer wat we de afgelopen week hebben uitgespookt. 

MAANDAG.

De herfstvakantie is hier begonnen! Na mijn werk ging ik naar de Albert Heijn voor boodschappen met de 1+1 actie. Ik had maar liefst 24 euro korting! Vanmiddag kwam er iemand via Facebook langs om naar de eettafel te kijken (staat in de verkoop) maar blijkbaar dacht hij te denken dat de halve inboedel inbegrepen zat. Snel mijn huis uit!
Die middag besloot ik te genieten van het heerlijke weer en maakte ik een lange wandeling met de honden. Tess, onze oudere hond, heeft last van d’r heupen en had wat moeite met lopen na afloop. Zo zielig.

Dinsdag.

Vanmorgen stond er een afspraak bij de kapper gepland voor mijn zoon. Hij kwam weer als een knappe kerel thuis. In de middag hadden we een uitstapje gepland naar de “Fabrique des Lumières” in Amsterdam. Een expositie waar kunst tot leven wordt gewekt. Veel betoverende licht- en geluidseffecten. Na ons bezoek aan de Fabrique des Lumières besloten we ons op te warmen met een kopje koffie en een taartje bij de bakkerswinkel in de buurt. Die avond opnieuw een kijker voor de eettafel en de tafel is verkocht!

Woensdag.

Vandaag was geen goede dag. Ik heb de hele nacht liggen draaien en kon maar niet in slaap komen. En toen kreeg ik ook nog hoofdpijn. Vanmiddag ons kind bij mijn schoonzus en zwager gebracht, waar hij een nachtje gaat logeren. Na het afzetten en een bakje koffie zijn we doorgereden naar La Cubanita in Harderwijk, onbeperkt tapas eten. We hadden niet al te hoge verwachtingen, omdat het vrij goedkoop was maar het eten was ronduit heerlijk! We bestelden veel verschillende tapas, van Spaanse gehaktballetjes tot patatas bravas en alles daartussenin. De smaken waren verrukkelijk en de porties waren perfect. Het personeel was ontzettend vriendelijk & behulpzaam. Mijn hoofdpijn leek zelfs een beetje te verminderen naarmate de maaltijd vorderde dus op de terugweg besloten we drank in te slaan en hebben we ons thuis op de bank genesteld met een serie en drankje.

Donderdag.

Mijn dag begon rustig met een heerlijke kop koffie. Daarna heb ik de honden uitgelaten en kreeg ik onverwacht een telefoontje of ik even kon komen werken dus dat deed ik. Vanmiddag kon ik me richten op mijn eigen werk. Ik had wat heerlijke recepten bedacht dus deze kon ik vanmiddag koken en fotograferen. Ik was vanmiddag toch alleen thuis en ik was helemaal in mijn element. Muziekje aan, camera aan en gaan! Die avond had ik nog wat tijd om de recepten en foto’s van vandaag uit te werken. Ook werd ons kind weer thuisgebracht na een logeerpartij en een educatief dagje op de Militair museum in Soesterberg. Hij was helemaal Hyper van enthousiasme.

Vrijdag:

Vannacht was weer een helse nacht; geen oog dichtgedaan. En als klap op de vuurpijl begon de dag met een bonkende hoofdpijn. Uiteindelijk besloot ik mijn werk voor vandaag te verzetten naar maandag, want ik kan vandaag niet normaal functioneren. Vanmiddag besloten we naar Purmerend te rijden op zoek naar een nieuwe lamp om boven ons kookeiland te hangen. Het was even een fijne afleiding. Shoppen voor het huis is altijd leuk. Ook besteedde ik vandaag nog wat tijd aan mijn website. Er moesten wat aanpassingen gedaan worden. Eind middag zijn we naar Purmerend gereden om een lamp te bekijken die wij graag boven het kookeiland willen plaatsen. Voor vanavond heb ik slaapthee en melatonine tabletten ingeslagen. Als dit niet gaat werken dat weet ik het ook niet meer.

Zaterdag.

Ik heb eindelijk goed geslapen, dankzij de slaapthee en pilletjes, hoewel ik nog wel wat vermoeid wakker werd. Vanavond doe ik het gewoon weer. Vanochtend zijn we naar Lelystad gereden om kippenstukjes en Turkse hapjes op de markt te halen. Mijn ouders komen op visite en blijven gezellig eten. Vanmiddag hebben we nog een wandeling gemaakt, omdat het heerlijk weer was. Even eruit en de eetlust opwekken voor de kip. Ik heb tussendoor ook nog 1 gerecht uitgewerkt en vanavond laat werd er nog een pakket afgeleverd. Ik ontving een verrassende Monsterbox, die ik had gewonnen met een winactie waarvan ik was vergeten dat ik had meegedaan. De box zat boordevol lekkernijen en beautyproducten, erg leuk!

Zondag.

Een rustige zondag. De dag begon met een ochtendwandeling met de honden, gevolgd door een simpel ontbijtje met een kopje koffie. ‘s Middags brachten we een bezoek aan mijn schoonmoeder, want ‘s avonds stond er een etentje gepland bij Fuego in Harderwijk. Voor het slapen gaan nog even een kop thee en morgen weer een nieuwe school/werkweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39