ACHTER DE SCHERMEN WEEK 42 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag was ik thuiswerken, want er stond een afspraak met de tegelzetter ingepland. Terwijl ik met mijn laptop aan de keukentafel zat, zag ik langzaam de keuken steeds mooier worden. Wat ontzettend gaaf! Kind kwam om 12.30 uur onverwachts thuis, want er waren wat lessen op school uitgevallen. Na een lange dag van thuiswerken besloot ik deze avond om het mezelf gemakkelijk te maken met de restjes chinees van gisteren. We hebben weer heerlijk gegeten! Die avond zijn wij nog even naar de Praxis gereden om verf en kwasten te kopen.

Dinsdag.

Het was vanmorgen koud, terwijl ik mijn dag begon op de fiets. Na mijn vroege afspraak besloot ik om even snel naar de Wibra te fietsen. Vorige week had ik daar een schaal gekocht, maar ik had al snel ontdekt dat één niet genoeg was. Gelukkig waren er nog meer op voorraad dus ik heb gelijk ingeslagen. In de middag heb ik een nieuw gerecht voor de blog gemaakt. Het recept zal binnenkort online verschijnen. Maar de grootste verrassing werd vanmiddag bezorgd. Ons nieuwe staande lamp! Gisteravond had ik hem gespot in de Praxis en was meteen verliefd geworden. Zoals een echte Hollander dat doet, kon ik het niet laten om te kijken of ik de lamp ergens anders goedkoper kon vinden en binnen één minuut vond ik dit. De lamp was gewoon de helft goedkoper bij Bol.com! WTF… dat is een enorm prijsverschil.

Woensdag.

De ochtend begon met een uitje naar de vaccinatielocatie met mijn zoon. Na slechts 10 minuten stonden we alweer buiten. Als beloning besloten we om nog niet naar school te gaan maar een rondje dorp te maken en kochten we een zakje snoep. Dit had hij verdiend! Daarna was het tijd om afscheid te nemen, want kind ging naar school en ik had een verfklus op mijn planning staan. We hadden een speciaal verfnummer gekregen van de keukenboer om de koof van onze keuken te verven. Na drie lagen verf, leek de kleur echter niet zo mooi uit te pakken als ik had gehoopt. Het was meer gelig dan wit. Morgen maar kijken hoe ik dit ga oplossen, want ik had de pest erin. Tussen het verven door heb ik ook nog een nieuw recept gemaakt en je kan dit online vinden op mijn website. Het is eigenlijk een lente gerecht maar ik had er gewoon zin in! Zoek en gij zult vinden…

Donderdag.

Vanmorgen eerst de honden uitgelaten en daarna stond er een fotografie-opdracht op de planning, wat huishoudelijke taken en een nieuwe poging met het verven van de koog in de keuken. Vanmorgen heb ik besloten om voor een andere muurverfkleur te gaan die beter bij de keuken zou passen. Het kostte wat tijd en gevloek, maar het was het absoluut waard! Het is nu mooi wit en klaar! Wat heb ik geleerd? Ga altijd op je eigen gevoel af.
Die avond heb ik een heerlijk nieuw recept met kipgehakt gemaakt voor op de website. Het is een romige pasta geworden boordevol champignons en spinazie. Morgen zal dit online gedeeld worden.

Vrijdag.

Vandaag had ik een heerlijke vrije dag om de laatste klusjes in huis op te pakken. Ook kwam iemand langs om onze voorraadkast-deur te bekleden met speciaal plakplastic. Dit had ik weken geleden al zelf geprobeerd maar dit ging totaal mis. De mannen hebben nu een week herfstvakantie en toen mijn zoon uit school kwam besloten we onszelf te trakteren op een Subway-broodje, ons favoriete snelle hap! Terwijl ik een hap van mijn broodje nam viel mijn oog op iets… Er lag een muizenkeutel op tafel! Ik had hier iets van kunnen zeggen maar heb het niet gedaan. Die middag lekker op de bank gezeten met een kop thee en laptop. De herfstvakantie is hier nu gestart en dat is buiten ook echt te zien. Regen en wind dus het kacheltje gaat aan en chill-modus aan.

Zaterdag.

Vanmorgen was ik al vroeg wakker en na een werkoverleg heb ik akkoord gegeven om wat leuke werk-opdrachten aan te nemen, waarvan één zelfs met spoed wat dit weekend af moet zijn. Dit betekende dat ik snel naar de winkels moest om alle benodigdheden voor de opdracht te halen.
In de middag moesten we naar het Flevoziekenhuis in Almere. Het gaat erg slecht met een vriend. Dit zijn waarschijnlijk de laatste momenten dat we samen konden zijn. Altijd een emotioneel en zwaar moment. Bij thuiskomst bleek er een onverwacht pakketje te zijn geleverd. Dit maakte het allemaal wel weer een beetje goed. Altijd leuk en vooral lekker om verrast te worden door een onverwacht cadeautje van een PR bureau.

Zondag.

Vannacht leek mijn brein besloten te hebben om wakker te blijven. Urenlang woelen en draaien en naar het plafond staren. Mijn gedachtes gingen alle kanten op! Dus vanmorgen was ik eigenlijk gewoon heel brak! Ik ben gaan focussen op mijn nieuwsbrief, want vanavond zal mijn allereerste nieuwsbrief worden verzonden. Het was een beetje overweldigend om te zien hoe veel mensen zich hebben aangemeld voor mijn nieuwsbrief. Ik voel wat spanning & druk 😉 Zouden mijn nieuwsbrieven voldoen aan de verwachtingen van mijn groeiende volgers? Wat als mijn eerste nieuwsbrief teleurstellend gaat zijn? Ik laat het maar over mijn heen komen. Vanmiddag moest ik toch echt even de laptop opzij zetten, want mijn schoonmoeder en Lindsay kwamen bij ons eten. Ik besloot vanmiddag een heerlijke pan tomatensoep te maken met daarbij stokbroodjes met smeersels en avocado & tomaat. YUM! Is het al 18:00 uur?

2 thoughts on “ACHTER DE SCHERMEN WEEK 42 – 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39