ACHTER DE SCHERMEN WEEK 41 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vanmorgen genoot ik van een vrije ochtend met een vriendin die even langskwam voor een kopje koffie en daarna was het tijd om aan het werk te gaan. ‘s Avonds maakte ik mezelf blij met een heerlijke stamppot andijvie, een gerecht waar ik dol op ben. Helaas zijn ze hier thuis minder dol op stamppotten. Ondertussen staat het recept hier online.

Dinsdag.

Vanmiddag werkte ik aan het opzetten van een wekelijkse nieuwsbrief, wat niet eenvoudig is maar wel een uitdaging die ik graag aanging. Volgens mij is het eindelijk gelukt. (ik kan wel wat) ‘s Avonds bereidde ik een eenvoudige pasta caesar salade. Daar is mijn zoon dol op! En de dag sloten we af op de bank met een kop thee en een film.

Woensdag.

Vroeg in de ochtend ging ik naar de markt om wat kaas en boodschappen te halen. Vanmiddag kwam een nieuw schilderij binnen. De vorige was beschadigd en deze is een beetje krom. Weer terugsturen? We besloten het gewoon op te hangen in de hoop dat het vanzelf recht gaat trekken. De tegels voor de keuken kwamen ook binnen, hoewel ik ze eigenlijk iets groener had verwacht. Desondanks ben ik er heel blij mee en gaan ze volgende week op de muur. Kind kwam al vroeg uit school en ik maakte een smakelijke soep voor het avondeten.

Donderdag.

‘s Ochtends deed ik het huishouden en merkte ik dat onze honden flink aan het verharen waren. Daar gaan we weer en dat met mijn schone nieuwe vloer grrr! Boven zijn alle ramen weer schoon, alles weer gezogen en gedweild. Vanmiddag tussen de regenbuien door naar dorp gefietst. Mooie nieuwe glazen gekocht. Daar kan ik erg blij van worden. ‘s Avonds bereidde ik aardappeltjes uit de oven met Opperdoezer aardappelen die ik in een Foodybox had ontvangen. Natuurlijk heb ik het recept uitgewerkt en online gezet. Je kan hier het recept vinden.

Vrijdag.

Gisteravond ging ik al met hoofdpijn naar bed en helaas begon ik de dag ook weer met hoofdpijn. Ik ben wel gewoon gaan werken. Op mijn werk werd ik gebeld door school wat altijd even schrikken is, maar dit keer met goed nieuws. Ze willen de wekelijkse gesprekken en begeleiding vanwege zijn autisme & concentratie stopzetten, omdat hij het zo goed doet. Hoe trots kan je dan zijn als ouders! ‘s Avonds had kind zijn eerste gala-feest op school en ik heb nog wat op de bank met de laptop gewerkt.

Zaterdag.

We sliepen lekker uit en zijn we richting Ikea in Zwolle gereden om een servies op te halen dat ik online had gezien. De verzendkosten waren €35,99,- dus zelf ophalen was goedkoper, al schrok ik alsnog bij de kassa maar ik ben er wel heel erg blij mee! Op de terugweg genoten we van een Whopper, en ‘s avonds aten we soep en keken we een film met een wijntje.

Zondag.

Vandaag was een rustige dag. Ik schuurde en schilderde een stuk plafond en daarna maakte we een ritje door de polders, ondanks het slechte weer. Zo waren we toch even eruit. We haalden Chinees bij NIEUW XING JIE in Harderwijk, een favoriet geworden adresje. ‘s Avonds kwam Lindsay langs en bracht wat extra mokken en schalen van Ikea mee. Ik kwam toch nog te kort.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39