ACHTER DE SCHERMEN WEEK 40 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

De week begon met een dagje thuiswerken. In de ochtend deed ik wat boodschappen en heb ik wat nieuwe recepten uit gewerkt. Daarna ging ik even naar het dorp, op zoek naar leuke accessoires. Zo vond ik een super leuk houten mandje voor fruit bij de Wibra voor weinig geld. Ook kwam de schilderij binnen. Helaas beschadigd, dus deze gaat weer retour. Nu wachten op een nieuwe.

Dinsdag.

Vanmorgen was ik al vroeg op pad. Bij de klant staan een aantal walnotenbomen. Ik heb wat walnoten meegenomen om ze later in gerechten te kunnen gebruiken. ‘s Avonds hebben we eindelijk de knoop doorgehakt en tegeltjes voor de keuken besteld. Ondanks dat wij eerst twijfelde gaan we toch voor deze tegeltjes.

Woensdag.

Vandaag ben ik lekker vrij en besloot ik de kiertjes in de vloer te vullen. Een lekker autistisch werkje. De halve kamer heb ik al aangepakt en volgende keer rond ik het wel af, want ik was het snel zat. Vanavond deden we een feestelijke maaltijd. Carpaccio met stokbroodje, avocado en tomaten. Zo lekker!

Donderdag.

Vandaag was een drukke heen-en-weer-race dag. Ik begon met het huishouden voordat ik naar mijn werk vertrok. Die middag snel naar huis om de honden uit te laten en vervolgens meteen naar het dorp om haakjes te scoren voor de handdoeken en theedoeken in de keuken. Kind had vandaag zijn eerste twee toetsen op school. Zo benieuwd hoe dit is gegaan. Tijdens het schoonmaken in de keuken zag ik tot mijn schrik dat de koffieautomaat gelekt had. Vlekken op het aanrechtblad tot gevolg. Gelukkig heb ik het meeste eruit gekregen met bleek. Ook kwamen de nieuwe koekenpannen binnen. De oude pannen doen het niet op mijn kookplaat dus met spoed nieuwe besteld.

Vrijdag.

Vrijdag begon met een bezoek aan de vuilstort om afval weg te brengen. De schuur stond nog vol met plastic en dozen van de keukenrenovatie. Vervolgens reden we door naar Harderwijk. Op zoek naar een nieuwe lamp. Na meerdere lampenwinkels bezocht te hebben gingen we met legen handen weer weg. Toen we richting mijn schoonmoeder reden zijn we nog even bij karwei gestopt en wat denk je? Daar vonden we uiteindelijk de perfecte lamp! Met een fijne korting dankzij een klantenkaart liepen we blij naar buiten.
Met schoonmoeder hebben we bij Van der Valk in Harderwijk geluncht. Ik had een heerlijke pitabrood met Pulled Chicken maar dit was echt zoveel. Gelukkig heb ik altijd een vuilnisbakje mee.

Zaterdag.

Deze dag begon met een trip naar Almere, waar ik de Churros niet kon weerstaan.
Daarna ging we zoeken naar een mooi pak voor ons kind. Hij heeft binnenkort een Black & White Gala op school. middag kwamen Later op de middag kwamen Lindsay & vriend langs voor het avondeten. Ik had broodjes met kipsaté gemaakt. De avond eindigde ontspannen op de bank met drankjes en Netflix.

Zondag.

Vandaag een dag van ontspanning. We sliepen lekker uit. T. ging met de motorbende op pad en ik ben vanmiddag met J. een herfstwandeling gaan maken om herfstfoto’s te maken. Heel fijn om weer met de camera en kind op stap te zijn. Die avond heb ik lekker Grieks gemaakt en belandde ik eindelijk om 21:00 uur op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39