Achter de schermen week 4 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Nou, het was weer een dagje. Jamie is ziek, heeft veel last van slijm, hoest en koorts. Ook Tony kwam rond 12 uur thuis met hetzelfde probleem. De mannen zijn opnieuw ziek. Gelukkig was ik vandaag vrij om voor hen te zorgen. Vanmiddag moest ik wel even naar buiten, met al die bacillen om me heen. Ook heb ik nog aan foto’s gewerkt die ik gisteren had gemaakt. Vanavond hebben we pasta met spinazie en zalm gegeten, dat viel goed. Na het kijken van een aflevering van The Walking Dead ben ik lekker naar bed gegaan.

Dinsdag.

Vanochtend vertrok ik naar mijn werk terwijl de mannen nog in diepe slaap lagen. Tony heeft de hele nacht gehoest, waardoor ik weinig slaap heb gekregen. Die middag heb ik een pan kippensoep gemaakt om hen te helpen aansterken. Beide hebben nog steeds koorts en hoesten flink. Hopelijk brengt een goede nachtrust vanavond wat verlichting.

Woensdag.

Ik had gehoopt dat ik gespaard zou blijven, maar vannacht is het toch gebeurd. Ik kon niet slapen, had het koud, mijn huid deed pijn en vervolgens weer warm. Nu ben ik dus ook ziek! Alle afspraken zijn afgezegd en vanmorgen meteen paracetamol genomen, want mijn hoofd lijkt wel uit elkaar te barsten. Dus vandaag wordt een dagje bankhangen. Tony en Jamie zijn weliswaar koortsvrij, maar nog steeds ziek. Daar liggen we dan, met z’n drieën…

Wel kreeg ik vanmorgen goed nieuws: een nieuw contract via de mail voor een leuke samenwerking met KorRo. In 2022 had ik al een fijne vaste samenwerking met hen, en nu heb ik akkoord gegeven om dit te verlengen!
Ook moet ik voor FastFruit een videoreel maken. Op dit moment voel ik zo ziek dat dit echt niet gaat lukken.
Gistermiddag nam ik nog even de camera mee door mijn tuin, en vandaag heb ik de foto’s bewerkt. (toch niets beters te doen)

Donderdag.

Gisteren voelde ik me beter dan vandaag, helaas. Ik moest werkafspraken afzeggen en heb de hele dag onder een dekentje gelegen. Een beetje Netflixen en telefoonspelletjes spelen, want dat is wat je doet als je even doelloos bent. En dan heb je ook nog 2 honden die uitgelaten moeten worden dus naar buiten gaan is een verplichting, pff Vanavond deden wij een Chineesje, want koken zag ik niet zitten.

Vrijdag.

Ik werd wakker en dacht: ‘Volgens mij gaat het weer een beetje’. De wasmachine draait weer, de bedden zijn verschoond, en het huis is redelijk opgeruimd, maar ik ben uitgeput! Gelukkig zijn we koortsvrij, dus we komen weer tot leven. Tony is wel naar het ziekenhuis geweest voor longfoto’s, maar gelukkig is er geen sprake van een longontsteking. Hij moet gewoon rustig uitzieken. En eerlijk is eerlijk, wij zijn vrouw en moeder dus er is gewoon geen tijd om ziek te blijven. Alles moet doorgaan…

Zaterdag.

Vandaag eigenlijk toch nog de hele dag op de bank en in bed gelegen. Ik ben ontzettend moe. Jamie hoest nog wel maar is opgeknapt dus maandag weer lekker naar school. De AH heeft mijn boodschappen netjes bezorgd dus we kunnen weer overleven.

Zondag.

Vandaag niets gedaan. Veel gelegen en op tv gezapt. Wel even met Jamie naar buiten geweest om een stukje te wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39