Achter de schermen week 39 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

J. heb ik vandaag thuis moeten houden vanwege de griep. Zelf had ik die ochtend een werkafspraak en toen ik net thuis was kwam de elektricien langs om iets te vervangen in de keuken. Die middag heb ik me beziggehouden met een klus om de voorraad-kastdeur te bekleden met speciaal plastic, en dat bleek een flinke uitdaging te zijn. Uiteindelijk werd ik er agressief van en heb ik besloten om het door een professional te laten doen. Zonde van de €60,- . Ook de jaloezieën waren stoffig geworden en kregen een schoonmaakbeurt. Na het avondeten, de afwas en het opruimen van de keuken, heb ik alle broodtrommels weer gevuld, de was weggewerkt en om 21:30 uur was ik er helemaal klaar mee en dook ik mijn bed in.

Dinsdag.

Vanmorgen was ik zelf al vroeg op pad en T. bleef de ochtend thuiswerken, omdat de keuken werd bezorgd. Het huis stond vol met grote pakketten. Helaas werd ik gebeld door school dat J. zich niet lekker voelde en dat hij naar huis werd gestuurd. Hij zag inderdaad echt bleek en verkouden uit toen ik uiteindelijk ook thuis kwam. Met al die dozen om me heen, begon ik serieus te overwegen om zelf al een start in de keuken te maken. Zal ik? Nu de rust langzaam terugkeert in huis, begin ik weer allerlei leuke ideeën te krijgen voor mijn blog “etenmetdanielle.”

Woensdag.

J. heb ik vandaag nog een dagje thuis gelaten, zodat hij goed kon uitzieken. Gisteravond kreeg hij zelfs een flinke bloedneus van al dat snuiten. Hoewel ik eigenlijk vrij was, ben ik die middag toch een paar uurtjes de deur uit gegaan om extra te werken. Met iedereen thuis voelde het alsof ze in mijn aura zaten, dus ik was blij om even weg te zijn. Herkennen jullie dat? ‘s Avonds vulde ik weer de broodtrommels voor de volgende dag en ontdekte J. om 21:30 uur dat hij nog biologiehuiswerk moest maken.

Donderdag.

Om 07:30 uur stond er een man met busje voor de deur. (ik was echt net aangekleed!) Ik ben gewend dat bouwvakkers na 09:00 uur beginnen, maar deze man had er duidelijk zin in! De keuken ging vandaag geplaatst worden en eerlijk gezegd was ik een beetje nerveus. Terwijl J. weer naar school ging, zat ik buiten aan de tuintafel te werken. Wel met kippenvel, want de zon liet zich helaas niet zien. Tegen 18:00 uur waren de keukenbouwers klaar. Wat zijn we blij! We moeten nog wat afwerken, maar het ziet er nu al prachtig uit.

Vrijdag.

Vanmorgen al vroeg gaan werken, maar daarna fietste ik snel naar huis om mijn nieuwe keuken schoon te maken en in te richten. Wat een opbergruimte heb ik en wat is de keuken mooi geworden! We zijn er echt blij mee. Morgen gaan we op zoek naar nieuwe meubels, lampen enz, want we willen onze huiskamer ook opnieuw inrichten.

Zaterdag.

Vandaag was J. met mijn ouders een dagje naar Dierenpark Amersfoort, terwijl wij naar Zutphen reden om op zoek te gaan naar meubels. We vonden prachtige meubels! Daarna genoten we van een heerlijke lunch bij De Beren in Zutphen en mijn Club Sandwich kip was erg lekker! Die middag kwam wat familie onze nieuwe keuken bewonderen en later kwam J. weer met Lindsay en vriend thuis om pizza te eten. Zo eindigde mijn dag, moe maar voldaan op de bank, waar ik in vijf minuten online een nieuwe ronde zwarte eettafel en vier stoelen bestelde. Oeps…

Zondag.

Vanmorgen eerst lekker uitgeslapen en daarna met Lindsay naar Almere om inkopen te doen voor de keuken. T. vertrok met zijn motorvrienden en J. had geen zin om ergens naartoe te gaan en bleef thuis. Vanavond heb ik een nieuw recept gemaakt in onze splinternieuwe keuken. Morgen komt het online, dus houd mijn blog in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39