achter de schermen week 38 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Deze hele week was ik thuis maar dat betekende niet dat ik met mijn benen omhoog kon zitten. De laatste grote muur in huis kreeg een nieuwe kleur. De hele bovenverdieping heb ik grondig stofvrij gemaakt en ik heb zelfs de houten jaloezieën beneden weer schoongemaakt. Ook ben ik druk bezig geweest met het verkopen van spullen.

Dinsdag.

Vandaag begon vroeg, want er stond een andere klus op het programma. De vloer moest geëgaliseerd worden, als voorbereiding voor de nieuwe vloer die later in de week geplaatst gaat worden. De vloer hebben ze wel al meegenomen. Ik ben zo benieuwd hoe dit eruit gaat zien! Wij hebben voor de Therdex Chevron serie visgraat 6042 gekozen.
De honden zijn vanmorgen vroeg naar Lindsay gegaan en terwijl de vloer goed moet drogen hebben we de dag boven doorgebracht. Chips en cola en iPads.

Woensdag.

De vloer droogt goed en T. werkte vandaag vanuit huis. Ik heb nog wel even wat kleine plekjes op de muren opnieuw moeten verven, omdat deze weer wat beschadigd waren geraakt. Bovendien konden we het niet laten om alvast een glimp op te vangen van de nieuwe PVC-vloer die we hadden gekozen, de Therdex Chevron-serie visgraat 6042. ‘s Avonds genoten we van ons eten op bed. Het regent de hele dag dus buiten zitten ging niet lukken.

Donderdag.

YES! Eindelijk zal vandaag de nieuwe vloer worden gelegd. De mannen stonden vroeg voor de deur en begonnen met het leggen van de PVC-vloer en het bevestigen van de plinten. Ik heb vandaag boven in mijn werkhok tussen de dozen gezeten en eind middag kwam Lindsay de honden weer thuis brengen. ‘s Avonds hadden we een heerlijke pasta met broccoli en kip, en de Foodybox voor de herfst kwam binnen, altijd een leuke verrassing om uit te pakken!

Vrijdag.

Vandaag was het de dag om de laatste hand te leggen aan de nieuwe vloer. De laatste stukjes PVC-vloer werden gelegd en de plinten werden geplakt. Voor het eerst in weken konden we ontbijten op onze sokken in de woonkamer (wel op de grond, maar toch). T. werkte thuis en ik maakte even van de gelegenheid gebruik om te vluchten. Grappig genoeg eindigde ik met alleen een toiletborstel, omdat ik verder niets leuks kon vinden.
Vanavond aten we udon-noedels met verse groenten, wat een snel en lekker éénpansgerecht opleverde.

Zaterdag.

De dag begon met een zieke J., hoestend, verkouden en met verhoging. Terwijl hij in bed bleef, gingen wij naar Zwolle om wat meubelideeën op te doen. Ikea bleek niet onze stijl te zijn, en na 20 minuten stonden we weer buiten. Gelukkig vonden we op een meubelboulevard een mooie zwarte eettafel om te onthouden.

Zondag.

We begonnen de dag met wat winkelen voor een nieuwe schoenenkast, maar ontdekten bij thuiskomst een deuk. T. kon weer terug naar de winkel om hem te ruilen. De hondenmand heb ik zwart gespoten dus hopelijk zijn de honden hier ook blij mee al gaan ze er nog niet in liggen 😉
De meeste meubels werden weer op hun plaats gezet, en Lindsay kwam langs om te eten. Daarna pakte ik nog wat verhuisdozen uit en plofte uiteindelijk op de bank. J. is nog steeds ziek, dus hij zal morgen nog een dagje thuis blijven om uit te zieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39