ACHTER DE SCHERMEN WEEK 37 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag had ik een heerlijk dagje vrij en kon ik nog wat klussen in huis voordat de stukadoors gaan komen. De vuilcontainer is ook opgehaald dus het slopen is klaar en we gaan weer langzaam opbouwen! We zijn nu precies een maand bezig en ik ben er nu echt klaar mee. Ik wil gewoon mijn benedenverdieping terug, bankhangen, opruimen, koken in een keuken enz…..

Dinsdag.

na een onrustige nacht, werd ik wakker met een verstopte neus, rode ogen en een schorre keel en ik voelde me vandaag allesbehalve top. Voor de afleiding heb ik vanmiddag de bovenverdieping onder handen genomen, waar een dikke laag wit stof zich had genesteld. Ook de bedden zijn weer lekker fris opgemaakt en ik heb zelfs een werkopdracht afgerond. De volgende klussen sla ik echter af tot onze keuken is geïnstalleerd. Voor de rest van de dag heb ik lekker op de bank gelegen.

Woensdag.

Een vroege start op woensdag omdat de stukadoors voor de deur stonden. Gelukkig kon J. een beetje uitslapen, omdat hij later naar school moest. In mijn werkkamer ben ik begonnen met het uitzoeken en opruimen van keukenspullen die ik eigenlijk nooit gebruik. Ik kreeg veel met samenwerkingen maar veel gebruik ik dus nooit. Veel van deze spullen gaan in de verkoop. ‘s Avonds maakten we een snelle trip naar de Praxis om muurverf te halen, zodat ik morgen met de muren kan beginnen.

Donderdag.

Een heerlijke vrije dag en iedereen was de deur uit! J. ging ‘s ochtends vroeg naar school en T. naar zijn werk. De dag begon met het schuren, ontvetten, primen en uiteindelijk verven van de muren. Hoewel ik gisteravond naar de Praxis ging voor een zandkleurige muurverf, kwam ik thuis met groene muurverf. Keuzes maken is niet mijn sterkste punt en bij veel verschillende kleuren in de winkel, begon ik te twijfelen.
Later op de dag pizza’s besteld en na het avondeten begon ik met het opruimen achter de schuifdeuren op zolder. Drie dozen met spullen kunnen worden weggegooid of verkocht. De dag eindigde met een rustig avondje in bed met een fles wijn en Netflix – wat wil een vrouw nog meer?

Vrijdag.

J. ging ‘s ochtends weer naar school en wij werkten allebei vanuit huis. Tussendoor verfde ik nog wat muren en deden we wat klusjes bij mijn schoonmoeder. In de middag trakteerden ze ons op een heerlijke lunch bij Van Der Valk in Harderwijk. Ik had een heerlijke Caesar salade en die was ook echt goed gevuld en heel smaakvol. Die middag ben ik weer verder gaan verven en ben ik even creatief geweest met de nutteloze afzuiginstallatie aan de buitenmuur. Ik heb hem omgedraaid en gevuld met pur. Vorige week had ik online een nep hangplant gekocht en die past er perfect in!

Zaterdag.

Vanmorgen uitgeslapen tot 8 uur. T. vertrok voor de hele dag met de motor, terwijl ik me bezighield met het schilderen van de hal. Die middag kwam Lindsay gezellig langs en bleef ze avondeten. J. had zin in ravioli met een salade, dus dat regel ik gelijk. Na het avondeten wilden ik buiten van een kopje koffie genieten, maar de vleermuizen vlogen om mij heen dus ik ben echt naar binnen gevlucht.

Zondag.

Vanmorgen al een vroege ochtendwandeling met de honden, ondanks het regenachtige weer. Helaas kon ik niet doorgaan met verven, omdat de laatste twee muren nog vochtig waren. Stilzitten is niet echt mijn stijl dus ik ging verder met het opruimen op zolder, en nu is onze zolder weer netjes en georganiseerd. Voor het avondeten maakte ik een lentesoep en we genoten van stukjes pizza uit de airfryer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39