ACHTER DE SCHERMEN WEEK 37.

Even gluren bij Eten met Danielle? Je ziet in dit kijkje achter de schermen weer wat we de afgelopen week hebben uitgespookt. 

Maandag.

Vandaag had ik een heerlijk dagje vrij en kon ik nog wat klussen in huis voordat de stukadoors gaan komen. De vuilcontainer is ook opgehaald dus het slopen is klaar en we gaan weer langzaam opbouwen! We zijn nu precies een maand bezig en ik ben er nu echt klaar mee. Ik wil gewoon mijn benedenverdieping terug, bankhangen, opruimen, koken in een keuken enz…..

Dinsdag.

Vannacht weinig geslapen en ik werd wakker met een dikke strot, snotneus en rode ogen. De hooikoorts is weer op zijn piek volgens mij en ik kan mij dan echt ellendig voelen. Vanmiddag de bovenverdieping schoongemaakt, want alles was weer bedekt met laagje witte stof. Ook weer de bedden verschoond en weer een werk-opdracht afgerond. De eerstvolgende klus neem ik pas weer aan als de keuken staat. Verder heb ik een beetje gehangen op bed.

Woensdag.

Vanmorgen was ik al weer vroeg op, want de stukadoors kwamen. J. hoefde pas eind ochtend richting school dus die kon een klein beetje uitslapen. Boven ben ik in mijn werkkamer bezig geweest om wat keukenspullen uit te zoeken en op te ruimen. Ik heb van bedrijven zoveel keuken apparatuur gekregen wat ik echt nooit gebruik dus hop in de verkoop! Die avond zijn we nog even snel naar de Praxis gereden om muurverf te halen. Kan ik morgen starten met een muur.

Donderdag.

Vandaag een heerlijke dag vrij en iedereen is weg! J. ging vanmorgen al vroeg naar school en Tony naar werk. Ik begon al vroeg met de muren schuren, ontvetten, primer erover en daarna eindelijk een kleurtje erop. Ik ging gisteravond naar de Praxis voor een zand-kleur maar ik kwam thuis met groen. Ik heb moeite met keuzes maken en als ik dan opeens daar 300 verschillende kleuren zie ga ik weer twijfelen. Tony vond deze ook mooi dus het zit al op de muren en het is mooi geworden! Ik kan alleen niet beloven dat de muur over 2 jaar nog groen is 😉
Die middag kwam J. blij uit school (altijd fijn) en hebben we pizza’s besteld, want ik had geen zin meer om te koken. Na het avondeten ben ik ook eens gestart met het opruimen achter de schuifdeuren van zolder. 3 dozen met spullen kan weggegooid en/of verkocht worden en om 21.30 uur kroop ik in alle rust alleen in bed met een fles wijn en Netflix. Nou, sorry hoor maar wat heeft een vrouw nog meer nodig?!

Vrijdag.

J. ging vanmorgen weer op tijd naar school en wij zijn lekker thuis aan het werk. Ondertussen nog wat muurtjes geverfd en zijn we naar mijn schoonmoeder geweest om daar wat kleine klusjes te doen. Die middag zijn we met haar gaan lunchen bij Van Der Valk in Harderwijk. Ik had een heerlijke Caesar salade en die was ook echt goed gevuld en heel smaakvol. Die middag ben ik weer verder gaan verven en ben ik even creatief geweest met de doelloze afzuig-ding buiten aan de muur. Die gaan wij toch niet meer gebruiken. Ik heb hem omgedraaid en Tony heeft hem vol met pur gespoten. Online had ik vorige week een nep hangplant gekocht. Wat ben ik toch weer ontzettend creatief. (geeft zichzelf een schouderklopje)

Zaterdag.

Eerst hebben we uitgeslapen tot 8:00 uur 😉 en daarna was Tony de hele dag weg met de motor. Ik heb vandaag de hele hal geverfd. Die middag kwam Lindsay gezellig langs en bleef die avond eten. J. had zin in ravioli met een salade. Regelen we dat toch ff. Vanavond nog even een bakkie buiten gedaan maar de vleermuisjes vliegen om je oren dus ik ben snel naar binnen gevlucht.

Zondag.

Vanmorgen liep ik om 08:00 uur al buiten met de honden. Het was ook echt hondenweer! Helaas kon ik vandaag niet verder met verven, want de laatste 2 muren zijn nog vochtig. Daar baal ik van, zonde van mijn tijd. Ik ben niet gaan stilzitten, want dat kan ik toch niet. Ik ben op zolder verder gegaan met opruimen. De zolder is weer opgeruimd en netjes. Ik heb vanmiddag een lentesoepje voor vanavond gemaakt en daarbij doen we stukjes pizza uit de airfryer. Dit ging prima dus een oven heb ik straks niet eens meer nodig joh 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk