Achter de schermen week 36.

Even gluren bij Eten met Danielle? Je ziet in dit kijkje achter de schermen weer wat we de afgelopen week hebben uitgespookt. 

Maandag.

Vandaag was ik een dagje thuiswerken en Tony moest voor een halve dag naar de zaak. Om 7 uur eerst in alle rust een bakje koffie buiten gedronken. Daarna was het gedaan met de rust. Vandaag zijn ze druk bezig geweest met het infrezen (schrijf je dit zo?) voor de leidingen en electra voor in de keuken. Die middag kwam Tony thuis en ben ik met J. naar de kapper geweest. Woensdag is zijn eerste schooldag dus hij moet er wel een beetje netjes bijlopen. Blijkbaar was ik niet de enige moeder die zo dacht. pffff Druk! Na de kapper even Jamin opgezocht voor ijs en die avond heb ik een heerlijke couscous gerecht gemaakt met andijvie en courgette. Gezond & makkelijk! (Verdomd, het was mijn eigen recept 😉

Dinsdag.

Vanmorgen was ik al vroeg op pad. Bij de klant kreeg ik een tasje met fruit & groente uit eigen tuin mee. Nou, deze courgette is enorm! Daar kan ik wel iets mee bedenken 😉 . Bij thuiskomst werd er nog druk geklust dus heb ik vooral buiten gezeten. Tony had die middag een werk-afspraak en ging met de motor weg. Door het warme weer gaat die kookplaat steeds uit, zo irritant tijdens koken dus we aten vrij laat. Die avond ging J. nog even buiten spelen, daarna douchen en hop naar bed! Morgen om 7 uur weer een wekker. Blegh

Woensdag.

Vandaag is het dan DE DAG! Ik was al voor de wekker wakker (de hele nacht al) en eerst beneden koffie gedaan met Tony. Hij moest ook weer vroeg naar zijn werk. J. had er ietsiepietsie zin in maar om 08.10 uur ging hij dan. De eerste schooldag op de middelbare school! Misschien ben ik wel nerveuzer dan hij.
Ik kan niet wachten om zijn verhalen te horen. Vandaag ben ik lekker vrij en er zijn geen bouwvakkers in huis. Dit is even genieten, ik ben gewoon na 7 weken een ochtendje alleen……wauw…..
Die avond maar gelijk een nieuw pasta recept online gezet, want het is al weken stil met recepten ivm de verbouwing.

Donderdag.

Weer een nieuwe dag in Dronten. Eerst om 07:00 uur in de tuin ontbijten. J. heeft het gisteren erg leuk op school gehad en vanmorgen vertrok hij weer met een schooltas vol met boeken. Kind liep gewoon scheef. Vandaag was ik werken en bij thuiskomst snel de honden gedaan, want die hadden het ook erg zwaar met het warme weer. Binnen kunnen ze ook niet, want we moeten de vloerverwarming hoog aan hebben. Die middag kwam J. weer enthousiast uit school en die avond heb ik heel lui de frituurpan aangegooid. Was het lekker? Nee, geef mij maar een stamppot. Ja, ook met 29 graden. Vanavond lag ik al lekker met laptop in bed en Tony kwam mij een borreltje Cointreau brengen. Gewoon een drinkglas vol! Ik gok dat ik lekker ga slapen 😉

Vrijdag.

Laatste werk/school dag weer voor deze week! J. had een sportochtend op school en vandaag kwamen ze de pui eruit slopen en openslaande deuren plaatsen. Wat hebben die kerels het warm gehad. Maar het is wel heel mooi geworden! Die avond deden we een lekker simpele salade met rosbief en die avond zijn we naar binnen gevlucht en bij de airco boven gaan liggen.

Zaterdag.

Vanmorgen zijn we eerst naar Zwolle geweest om te zoeken naar de tegeltjes die wij laatst online hadden gezien. Helaas konden wij de tegeltjes niet in het echt bewonderen maar alleen online. Ja, een heel wand beplakken met tegeltjes die je koopt via een plaatje van internet lijkt mij niet heel handig en verstandig. Gelukkig zagen we beide ook een ander soort tegeltje. Geen groen maar verschillende kleuren grijs. Dit vonden we beide ook erg mooi dus ik denk dat wij voor deze gaan. Tony is die middag gaan toeren met de motor en ik zit in de tuin met een fles water. J. werd opgehaald om te gaan logeren bij mijn schoonzus & zwager en die komt morgenavond weer thuis.

Zondag.

Lekker uitgeslapen en rustig opgestart. Tony is de hele dag met de motor weg en ik heb boven een beetje gerommeld en op bed op de laptop gewerkt. Airco aan en gaan! J. stuurde nog een berichtje dat hij ontbijt had gemaakt en dat ze nu onderweg waren naar Naturalis in Leiden. Ontzettend leuk! Vanavond gingen ze uiteten waar ze biefstuk hadden, dus het kind was helemaal gelukkig. Vanmiddag kwam Lindsay hier eten en we deden gewoon WEER een simpele salade met kip en veel groente. Heerlijk met zelfgemaakte croutons. Met dit weer is dit helemaal prima. Morgen ben ik vrij en moet ik nog wat in huis klussen zodat de stukadoor ook weer verder kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk