Achter de schermen week 35 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Een dag vol werk en huishouden. ‘s Avonds maakte ik een heerlijke curry en gingen we online op zoek naar keukentegels. We vonden prachtige tegels voor €70,- per pak, maar ik zoek altijd verder en kwam ze voor €30,- ergens anders goedkoper tegen! We zijn vroeg gaan slapen, want morgen gaan we een dagje Efteling doen.

Dinsdag.

De wekker ging vanochtend om 7.00 uur af, want we moeten nog een stuk rijden om bij de Efteling aan te komen. We moesten ook nog een vriendin van J. ophalen. Lindsay is later ook nog naar de Efteling gekomen en zo waren we toch nog allemaal samen! We hadden geluk met prachtig weer. Het park was niet al te druk, waardoor we overal snel in konden en ontzettend veel plezier hebben beleefd.. Na een lange, maar geweldige dag kwamen we pas om 22.30 uur helemaal uitgeput thuis en doken meteen ons bed in, wetende dat er morgen om 8 uur alweer mensen voor de deur staan om de verwarmingen te verwijderen en de vloerverwarming te installeren.

Woensdag.

De nacht was kort vanwege vermoeide bewegende benen maar dat geeft niet, want we moesten toch vroeg opstaan. T. vertrok in de ochtend weer naar zijn werk, terwijl ik thuisbleef met de honden. Helaas konden de honden niet naar buiten vanwege de regen, waardoor ze steeds in de weg liepen terwijl de werknemers bezig waren met de vloerverwarming. Uiteindelijk besloot ik met de honden naar het huis van Lindsay te gaan, aangezien zij momenteel op vakantie is. Dit gaf ons een tijdelijke plek om te verblijven zonder dat de honden in de weg liepen. ‘s Avonds kwamen J. en T. hier eten, en besloten we om sushi te bestellen. Heerlijk! Na het eten vertrokken ze weer naar huis, en nu zit ik hier op de bank met een kop thee, mijn laptop en een warm dekentje

Donderdag.

De dag begon vroeg na een onrustige nacht met de honden. Na een warme douche en een snelle hondenwandeling tussen de regenbuien door, verscheen er een medewerker van de woningbouwvereniging aan de deur, die klaagde over onkruid in de paden vanwege veiligheidsredenen. Zo heb ik de buitenkant van het huis netjes gemaakt, ramen schoongemaakt, gras gemaaid en onkruid tussen de tegels verwijderd. Waar moeders allemaal niet handig voor zijn! In de middag snel boodschappen gedaan bij de AH en mijn eigen recept bereid: rijst met champignonsaus. Natuurlijk maakte ik te veel, dus besloot ik de helft mee te nemen naar ons eigen huis en in de vriezer te bewaren.

Vrijdag.

Vannacht al iets beter geslapen alleen ik was ook al vroeg wakker. Om 8.00 uur begon mijn dag met een wandeling met de honden. Terug thuis zette ik meteen een was aan en nam ik wat tijd om wat te kijken op Videoland. In de middag ging ik aan het werk op mijn laptop, maar tijdens een korte wandeling buiten zag ik tot mijn verbazing dat sommige mensen gewoon afval in de tuin hadden gegooid. Serieus! Hoe aso kan je zijn! Bij ons eigen huis waren ze druk bezig met het storten van cement, wat betekende dat we een dag lang niet op de vloer konden lopen. Tegen het einde van de middag kwamen T. en J. bij mij langs, en besloten we om wat frietjes met burgers te eten bij Palazzo. Het werd nog gezelliger toen Jamie onverwachts besloot om hier te overnachten.

Zaterdag.

Vanmorgen waren wij op tijd wakker en wandelde we naar de AH om wat croissantjes en vers fruit voor het ontbijt te halen. Die middag was het tijd om met de honden weer naar huis te gaan. Het huis van Lindsay liet ik weer netjes achter, en ik was blij dat ik er vier dagen met de honden kon verblijven. Voor het avondeten had T. kippenstukjes gehaald en hebben wij dit heerlijk buiten kunnen opeten. De AH kwam ook nog met mijn boodschappenbestelling en bij 1 krat was alles kapot. Zakken chips, komkommers, pakjes drinken, koffie, groente en kruiden in plastic bakjes – alles was beschadigd. Het lijkt wel of er de laatste tijd altijd wel iets misgaat! Die avond in bed met een drankje en de film “A Man Called Otto” op Netflix. Het was een prachtige film, dus een aanrader van Daan.

Zondag.

Heerlijk weer in mijn eigen bedje geslapen! De vloer in huis was eindelijk aan het opdrogen, maar het voelde nog steeds vochtig in het hele huis. Vanmorgen begon ik met de was maar toen zag ik een probleem. Blijkbaar had J. een pakje bubblegum in zijn bed gehad, en bij het verschonen van het beddengoed merkte ik dat dit dus mee was gewassen. Alle beddengoed zat vol met roze kauwgom – wat een gedoe!. Online zocht ik naar tips om dit probleem op te lossen, zoals het insmeren met pindakaas en opnieuw wassen, maar niets leek te helpen. Uiteindelijk besloot ik om snel online bij de Hema nieuw molton en een hoeslaken te bestellen, maar dat was niet goedkoop en kostte me in tien minuten €55,00. Ook heb ik nog het gras gemaaid en kwam Lindsay samen met haar vriend onverwachts even op visite. Gisteren had ik nog restjes kippenstukjes over, dus maakte ik er een pasta Caesar salade van. T. bracht de dag door met zijn vrienden op de motor en J. ging ‘s avonds nog even buiten spelen met zijn oude klasgenootjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39