Achter de schermen week 34 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vanmorgen waren T. en J. vroeg vertrokken naar de garage. Ik was werken en ‘s middags heb ik wat administratieve taken afgehandeld, evenals mijn Facebook-pagina bijgewerkt. Vanavond de laatste keer koken in de huidige keuken, want morgen gaat de keuken eruit ! Na het eten ben ik op tijd naar bed gegaan. Eerst nog wat spelletjes met J. gespeeld en vervolgens een documentaire op Videoland gekeken.

Dinsdag.

Vanmorgen stonden de keukenverwijderaars om 8:00 uur voor de deur. Die middag, na mijn werk, ben ik snel naar huis gegaan, want J. had een tandartsafspraak. Gelukkig waren alle controles in orde en zijn onze maandelijkse tandartsbezoekjes voorlopig afgerond! Die avond heb ik voor het eerst buiten gekookt met slechts één kookplaat, en het ging verrassend goed. We genoten van heerlijke wraps met gehakt en groenten. Later op de avond speelden J. en ik wat spelletjes, en zo sloten we de dag af. Op naar een nieuwe dag!

Woensdag.

Vandaag was onze laatste klusdag. We hebben de laatste stukken gesloopt en opgeruimd. T. moest ‘s middags met de motor naar Amsterdam, dus ik heb ondertussen de benedenverdieping grondig gestofzuigd en boven alles weer bewoonbaar gemaakt. Ook zijn de schoolboeken van J. aangekomen. Nog één week vakantie en dan begint het nieuwe schooljaar. Spannend! Die avond hebben we bij FrietRia, de snackbar, heerlijke frietjes gegeten. Gemakkelijk en lekker!

Donderdag.

Een kort nachtje met irritante muggen. Vanmorgen was ik vroeg uit de veren om aan het werk te gaan. Toen ik ‘s middags thuiskwam, begon het te regenen, dus moest ik alle spullen van buiten weer naar binnen halen. Daarna nestelde ik me op bed met mijn laptop om wat werk te doen en aanpassingen te maken. Ook arriveerde er een kledingpakket van mijn zus, een doos vol kleding voor J. van mijn neefje. Superhandig! Die avond nam mijn schoonmoeder ons mee uit eten in Harderwijk. Heerlijk gegeten bij Gallura, een restaurant waar we al vaker zijn geweest en waar het eten altijd voortreffelijk is. Later die avond genoten we in bed met een fles rosé en een spannende serie.

Vrijdag.

Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen, want ik had een vrije dag. Later op de dag zijn we naar Kampen geweest. J. had wat nieuwe kleding nodig en heeft nu een kast vol met Puma hoodies. Onderweg naar huis stopten we bij de supermarkt om boodschapjes te kopen voor de soep. Vanavond zijn J. en ik samen en we hadden zin in een zelfgemaakte tomatensoep. De rest van de soep gaat in de vriezer voor volgende week. Normaal ben ik niet zo van het invriezen, maar dit leek me wel handig.

Zaterdag.

Vandaag was het een rustig dagje of eigenlijk gewoon saai. Ik heb niet heel veel gedaan, behalve dat ik met J. een rondje door het dorp heb gemaakt. Als je niets nodig hebt, kun je dit rondje in slechts 30 minuten voltooien. Dat was het dus ook. Boven heb ik vooral op bed gelegen en Netflix gekeken, en ik heb wat was weggewerkt. Ook heb ik mijn haar gekleurd, hoewel de kleur meer naar zwart neigde dan naar bruin, maar dat is helemaal prima, haha. Die avond moest ik met mijn kookplaat naar binnen vluchten vanwege de regen. Ik had een lekker eenpansgerecht gemaakt om de dag af te sluiten.

Zondag.

Vandaag stond er weer een klusje op het programma. ‘s Middags hebben J. en ik zijn oude kleding uitgezocht en weggebracht. Die avond zijn we bij mijn schoonzus gaan eten en genoten we van een heerlijke Italiaanse avond! J. had de tijd van zijn leven en was enthousiast aan het helpen in de keuken. Hij kijkt er al naar uit om de volgende keer een heel weekend daar te logeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39