ACHTER DE SCHERMEN WEEK 33 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag zijn we begonnen met het slopen in huis. Drie lagen vloer moest eruit, en dat is echt een rotklus. Bedankt vorige bewoners! Terwijl T. achter me aan het slopen was, nam ik enkele video’s op voor een opdrachtgever, gelukkig zonder geluid! Misschien niet de beste timing om opdrachten aan te nemen. Volgende week dinsdag zal de keuken worden verwijderd, dus ik moet nog opschieten ook!

Dinsdag.

Vanmorgen moest ik eerst buiten de deur werken en toen ik thuis kwam kon ik gelijk weer helpen met slopen en opruimen. We hebben geluncht bij Subway, even er tussenuit! Er is zoveel stof in huis, maar we zijn op de goede weg. Die avond probeerde ik een nieuw pastagerecht uit en werkte ik met de laptop in bed uit en staat het ondertussen ook online.

Woensdag.

Weer een dag voorbij! Alles doet zeer, maar we gaan door! Na het avondeten gingen we lekker naar boven. Iedereen nam een douche en vervolgens speelden J. en ik een potje pesten (natuurlijk won ik) voordat we na een paar potjes relaxten met onze iPads. Morgen doen we het wat rustiger aan, want T. moet werken en ik ga even met J. op pad.

Donderdag.

T. is vandaag gaan werken, en ik was thuis met J. Vanmorgen heb ik snel nog twee recepten en video’s gemaakt en daarna zijn we doorgegaan met klussen in huis. ‘s Middags reed ik met J. naar het dorp om schoolspullen te kopen, en voor de lunch mocht J. kiezen waar en wat we gingen eten. Hij koos voor Hema rookworst (en ik had zo’n zin in een lekkere salade, maar dat zat er niet in, grrr). Na het uitlaten van de honden bracht hij de middag door achter de computer, terwijl ik doorging met klussen totdat T. thuiskwam met het verhaal dat hij een boete van €160,- had gekregen voor een paar millimeter te hoge kentekenplaat op zijn motor. (Ik zeg niets.) Die avond genoten we van wat quality time op het grote bed, en T. ging gamen op zolder.

Vrijdag.

Vanmorgen werkte ik buiten de deur, en toen ik thuiskwam, had T. al flink wat sloopwerk verricht. Ik had een lekker stokbroodje meegenomen, dus gingen we met z’n allen lunchen. Ik maakte ook nog een video van een smoothiebowl, en daar was J. erg blij mee. Daarna werkten we nog een paar uur aan de verbouwing voordat we naar mijn schoonmoeder moesten, die een heerlijke soep had gemaakt. Even weg uit het stoffige huis! Die avond na het douchen speelde ik met J. nog wat spelletjes op bed voordat we lekker gingen slapen.

Zaterdag.

Vanmorgen sliepen we wat langer uit en hielden we een rustdag. We hebben niet geklust. Het was ook de verjaardag van mijn oudste, al 25 jaar oud! (Ik word oud.) J. kreeg zijn nieuwe leesboeken, dus we zullen voorlopig niet veel van hem horen, en ik heb mijn administratie bijgewerkt. Aan het eind van de middag haalden we oma op en reden we naar Lelystad. Daar genoten we van een lekker taartje en hebben we Chinees gegeten. We waren rond 22.30 uur weer thuis. Ik ging meteen naar boven en voor ik het wist, was ik in slaap gevallen.

Zondag.

Vandaag was een rustige dag. Ik heb wat kleine klusjes in huis gedaan, maar het was erg warm en mijn motivatie ontbrak een beetje. Ondertussen heb ik ook tijd besteed aan J. In de middag maakten we nog een wandeling met de honden, en T. ging met vrienden op de motor weg. Ik mis mijn huis een beetje, maar dat is begrijpelijk. Je kunt niet veel doen, want alles zit in dozen en overal staan dozen. Buiten zitten ben je ook snel zat. J. wilde vanavond garnalen eten. Als verrassing besloot ik de bakplaat te pakken. Wat kan dat kind eten zeg!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39