Achter de schermen week 30 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

De eerste dag van Jamie’s vakantie is begonnen, en toevallig had ik vandaag een dagje thuiswerken ingepland, dus dat kwam goed uit. We begonnen de ochtend rustig. ‘s Middags zijn Jamie en ik naar het dorp gegaan, omdat hij dringend naar de kapper moest. Gelukkig was het niet druk, en hij kon meteen in de kappersstoel neerploffen. Daarna genoten we van een late lunch bij Bakker Bart en deden we nog even snel een rondje bij de Action. Vervolgens hebben we ook nog samen met de honden gewandeld. Aan het eind van de middag had ik behoefte aan wat tijd voor mezelf, dus ben ik nog even alleen het bos in gewandeld.

Dinsdag.

Na een slechte nacht, waarin ik tot 03:30 uur beneden was, heb ik een drukke ochtend voor de boeg. Jamie lag nog heerlijk te slapen terwijl ik aan het werk was. Om 13:00 uur kwam ik weer thuis met lunch, en we wandelden samen met de honden. Die avond stond er onverwacht iemand voor de deur om naar de vloer te kijken. We gaan over twee weken de houten vloer in ons huis slopen, dus ze kwamen om te zien wat er allemaal onder de vloer zit. Na wat lawaai en stof kwamen ze erachter dat er drie lagen vloer vastgelijmd zitten. Dit wordt een zware, lastige klus. Na hun vertrek, en met een gat in de vloer, kunnen we beginnen aan deze grote verbouwing.

Woensdag.

Weer een onrustige nacht gehad, en vanochtend was ik redelijk moe. De rest van de ochtend verliep rustig. ‘s Middags had ik een kappersafspraak, omdat ik vier weken geleden niet helemaal tevreden was over het resultaat, en mijn haar te zwaar was geworden. In de kappersstoel kwam ze erachter dat het de vorige keer helemaal niet goed was geknipt. Uiteindelijk ging ik weer met kort haar en een goed model de deur uit. Daarna ben ik even langsgegaan bij mijn vriendin Eva voor thee en een gezellige babbel. Voordat ik het wist, was het al laat in de middag. Ik heb ook wat meer volgers gekregen op mijn Facebookpagina “Eten met Danielle”, want daar moet ik echt wat actiever zijn.

Donderdag.

Nacht 3 zonder veel slaap. Ongelooflijk, maar ik kan gewoon doorgegaan. De laatste ochtend werken voordat ik twee weken vrij ben. J. ging lunchen bij Van Der Valk in Harderwijk met zijn vader en oma. Door de regen fietste ik naar de Jumbo voor kaas en pesto, want vanavond wilde ik plaatpizza maken. De regen zorgde ervoor dat ik doorweekt thuiskwam. Ik had een grote courgette van mijn vriendin Eva gekregen uit haar moestuin, en die ga ik ook in mijn gerecht gebruiken.

Vrijdag.

Mijn eerste vakantiedag begon met slecht weer. Het lijkt wel herfstvakantie! Aan het eind van de middag, toen het eindelijk droog was, moest ik gewoon even naar buiten. We reden naar de dijk, waar we gingen zitten, steentjes in het water gooiden en naar de bootjes kijken. Daarna hebben we een ijsje gegeten bij Tutti Gelati, wat de dag toch nog een beetje leuk maakte.

Zaterdag.

We begonnen de dag met koffie op bed, en daarna gingen we rustig opstaan. In de ochtend reden we naar Lelystad en op de markt haalden we wat kippenstukjes voor het avondeten gehaald. Op de terugweg stopten we bij de Turkse bakker voor een heerlijk broodje. Die middag begon ik met het inpakken van tassen, omdat we maandag op vakantie gaan. J. speelde met een vriendje, T. ging motorrijden, en ik had even rust om alles uit te zoeken en op te ruimen. ‘s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd, maar ik miste een krat. Na twintig minuten kwam de bezorger terug met mijn vergeten boodschappen. Oeps! Na het uitpakken hebben we samen nog een boswandeling gemaakt.

Zondag.

De dag begon rustig, maar de middag verliep heel gehaast omdat ik het huis moest opruimen en alle was moest wegwerken. Gisteren was er een nieuwe blender bezorgd voor mijn werkopdrachten. Ik heb weer zes interessante opdrachten binnengehaald waarvoor ik een blender nodig heb. Mijn oude blender was groot en onhandig dus hup aan het werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39