Achter de schermen week 3 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

De maandag vloog voorbij. Ondanks de kou was het heerlijk om lekker door te fietsen en vanzelf warm te worden. Tussen het werk door moest ik vanmiddag even naar het centrum om wat benodigdheden voor mijn werk te halen, en ondertussen deed ik lopend mijn lunch met een kaasbroodje van de Hema. Tegen het einde van de middag was ik weer heerlijk thuis. Ik maakte nog een korte wandeling met de honden, vooral omdat Tess dol is op ‘sneeuw’. Ondanks haar heupproblemen en ouderdom kan ze amper lopen, maar zodra er sneeuw ligt, lijkt ze te vergeten dat ze oud is en rent ze rond alsof ze weer een labrador-puber is! Natuurlijk kan ze dan de rest van de avond niet meer opstaan. Ach ja, ze lijkt op d’r baasje.

Dinsdag.

Vandaag was ik een heerlijk dagje thuis en heb ik ons huis eens goed onder handen genomen en ik moet eerlijk zeggen dat ik voor de rest weinig gedaan heb. Het is koud buiten, ik heb niets nodig, ik moet nergens heen dus een lekker chill-dagje.

Woensdag.

Vandaag had ik een heerlijk dagje en onderweg naar huis ben ik door de gladheid verrast en viel ik met mij fiets hard op straat. Het verbaasd mij echt dat ik niets gebroken heb, want tja jong ben ik ook niet meer. Ik ben lopend en hinkend naar huis verder gaan lopen en eenmaal thuis snel mijn broek uit. Mijn hele dijbeen is dik en blauw. Eind middag trok het meer naar mijn onderrug en bekken dus lopen kan ik bijna niet meer. Ik ben benieuwd hoe ik morgen opsta….slik
Tony had die middag en avond een teamuitje van zijn werk, dus ik was alleen thuis met Jamie. Gelukkig had ik nog wat pastasaus in de vriezer, en dat hebben we lekker opgegeten. ‘s Avonds heb ik op de bank met een kop slaapthee naar Fear of Walking Dead gekeken.

Donderdag.

Een beetje stijf en met wat spierpijn ben ik opgestaan, maar natuurlijk ben ik gewoon naar mijn werk gegaan. Zodra ik eenmaal in beweging ben, voel ik me prima. Na mijn werk ben ik naar de Vomar gereden, omdat er weer heerlijke koopjes waren die ik niet kon laten liggen. Het was vandaag heerlijk zonnig, dus heb ik ‘s middags even een wandeling gemaakt met de honden. Deze week heb ik eigenlijk niet veel voor Eten met Danielle gedaan; ik had even geen zin om iets te posten en dergelijke. Sorry daarvoor!

Vrijdag.

Vanochtend werden we wakker met een laag sneeuw! Tony had vandaag vrij, dus hij kon Jamie met de auto naar school brengen. Wat een luxe. De zon scheen heerlijk, dus ik heb me aangekleed en ben lekker naar het bos gegaan. Met mijn camera in de hand heb ik een heerlijk uurtje gewandeld. Dit was echt genieten! Die middag zijn we even naar Lelystad gereden, omdat ik op zoek was naar nieuwe spijkerbroeken. Gelukkig ben ik geslaagd. Tegenwoordig zijn er maar weinig winkels in Lelystad die open zijn, dus waren we na een uurtje alweer thuis. Zo snel kan het gaan, hahaha.

Die avond genoten we van een heerlijk varkenshaasje met rösti, en nu relaxen we op de bank met onze laptops en de tv. Trouwens, na een week heb ik nog steeds last van één kies na het vullen van het gaatje. Een beetje vreemd, want daarvoor had ik nergens last van, en nu ervaar ik echt pijn in mijn mond.

zaterdag.

Vandaag bezochten we Almere. Na het vinden van leuke spijkerbroeken, wilde ik ook graag nieuwe bovenkleding en sportschoenen. Ik heb twee mooie truitjes weten te scoren, maar helaas niet echt de juiste schoenen kunnen vinden. Vanavond aten we roti, meegebracht uit Almere. Helaas vertelde Jamie weer dat hij zich niet goed voelde en grieperig was. Daar gaan we weer! Het is nu de derde keer in de afgelopen twee maanden. Hoe kan dat toch?

Zondag.

Vanmiddag hebben we een korte wandeling gemaakt in een bos hier in Dronten om wat frisse lucht te krijgen. Helaas is Jamie opnieuw ziek met koorts en hoesten. Omdat het buiten al een beetje aan het dooien is, was alles nat en modderig, dus we hebben niet al te lang gelopen. In de avond kwamen Lindsay met vriend langs voor het avondeten, wat weer gezellig was om ze te zien en bij te praten. Na het bekijken van 3 afleveringen van Zombies zijn we naar bed gegaan. Hopelijk voelt Jamie morgen weer wat beter, want ik moet eerlijk bekennen dat ik dit spuugzat ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39