ACHTER DE SCHERMEN WEEK 29 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

MAANDAG.

De dag begon met typisch Nederlands weer, regen en nog eens regen. Ondanks het slecht weer besloot ik toch op de fiets naar het werk te gaan. Gelukkig wist ik de meeste buien te vermijden en kwam ik redelijk droog aan. Tussen de afspraken door moest ik zelfs mijn lunch op de fiets eten. En ja, ik reed ook nog eens met de fiets door een drol. In de middag kon ik eindelijk op de bank neerploffen met een kop koffie en een paracetamol om die opkomende hoofdpijn te bestrijden. Vanavond was het plan om gewoon even niets te doen en te genieten van een serie. Een welverdiend rustmoment, als je het mij vraagt.

Dinsdag.

Momenteel erg druk met werkopdrachten. Naast het werk moet ik ook rekening houden met onregelmatige schooltijden en schoolactiviteiten. Door de feestweek is J. zwaar overprikkeld. Zijn hele structuur is weg. Het werd zelfs een hele uitdaging om hem ‘s ochtends wakker te krijgen, waardoor we ons weer moesten haasten. In de middag kwamen eindelijk de bouwers om de schutting af te maken, wat betekende dat onze tuin binnenkort weer gesloten is voor de honden. J. had vandaag een waterfeestje op school en kwam thuis met een tas vol doorweekte spullen. Helaas had ik vergeten hem in te smeren, en hij was flink verbrand. Vanavond heb ik gebakken aardappeltjes gemaakt en op smaak gebracht met een flinke eetlepel knoflookboter – een tip van Daan.

Woensdag.

Eindelijk een vrije dag en ik had heel slim de boodschappen laten bezorgen door de supermarkt. J. was ook vrij, want hij had een kennismakingsmiddag op zijn nieuwe school. De sfeer in huis was gespannen, maar gelukkig kwam hij weer vrolijk thuis. Ik maakte nog snel een ritje naar het dorp voor wat last-minute vakantiebenodigdheden. In de middag had ik nog wat werk te verrichten. Vanavond werd het tijd om te ontspannen op de bank met een serie en een glas wijn. Dat had ik wel verdiend, vond ik.

Donderdag.

Vandaag een strakke planning vanwege de eindmusical van groep 8. ‘s Ochtends stond ik vroeg in de keuken om een cake te bakken voor de bezoekers. In de middag kwamen opa, oma’s, en Lindsay op bezoek, want ze mochten de musical bijwonen. Ik had soep, kaasbroodjes en pasta salade gemaakt. J. at op school hamburgers. De musical was geweldig, en ik was ongelooflijk trots, vooral, omdat J. solo moest zingen. We waren pas om 23.30 uur thuis, en iedereen ging snel naar bed. Het was een bijzondere dag.

Vrijdag.

De dag begon met het wakker maken van J. en groep 8 uitzwaaien. J. kan eindelijk genieten van zijn vakantie, maar T. en ik moesten nog wel gewoon aan het werk. Het was een wat saaie eerste middag van de vakantie voor J., maar dat komt wel goed. Ik kreeg een leuk vakantiecadeau van een klant, en er zat ook een cadeautje voor J. bij, een strippenkaart voor ijsjes. Vanavond lag ik vroeg in bed vanwege weer die vervelende hoofdpijn.

Zaterdag.

De zomervakantie begon, maar helaas regende het de hele dag. We begonnen de dag met uitslapen en een kopje koffie. J. sliep zelfs tot 11.30 uur! Daarna reden we even naar de stad om kaasstengels te halen en om een nieuwe toilettas te kopen. Als verrassing hadden we gereserveerd bij Plaza N50 in Kampen, maar helaas was dit een grote teleurstelling. Zo slecht hebben nog nooit gegeten! We eindigden de dag met een honger en met een glas wijn op de bank.

Zondag.

We sliepen weer uit en begonnen de dag met koffie. T. en J. gingen sporten bij Basic Fit, terwijl ik wat werk thuis deed en een bananenbrood bakte. Daarna wandelden T. en ik met de honden tussen de buien door. T. ging ‘s avonds naar de bioscoop, en ik rondde dit bericht af voordat ik naar bed ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39