ACHTER DE SCHERMEN WEEK 27 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

MAANDAG.

Vandaag besloot ik J. thuis te laten, omdat hij nogal vermoeid was na het afgelopen weekend. Hij sliep zelfs tot 11.15 uur! Hij had dit blijkbaar hard nodig. Daarna hebben we genoten van een heerlijke lunch met verse croissantjes en kaas. In de middag kwamen er kopers voor J’s oude fiets, en deze werd verkocht. Dat scheelt weer ruimte in de schuur. Later op de dag hebben we samen met de honden gewandeld en we waren net op tijd binnen voordat het hard begon te regenen. T. heeft in de tuin de laatste wortels verwijderd, dus laat die schutting volgende week maar komen! Yes!

Dinsdag.

Vandaag stonden er afspraken op mijn agenda, en tijdens mijn bezigheden kwam ik een schattig klein katje tegen. Ik heb niet veel met katten, maar als ze zo klein zijn dan is dit wel heel lief. Die middag maakte ik een recept en werkte het uit. Voordat ik het wist, moest ik richting school, omdat ik J. had beloofd hem van school te halen. Ik hoor de opmerkingen al komen, haal jij hem nog uit school? 1x per week doe ik dat ja! En dan praat ik even bij met andere ouders. Dat vind ik gezellig!

Woensdag.

Vandaag had J. een studiedag, en we hadden eigenlijk gepland om kleding voor hem te gaan shoppen, inclusief nieuwe gymschoenen. Maar het stormde behoorlijk hard buiten vanwege code rood, dus het uitje naar de stad hebben we maar overgeslagen. Er lagen overal bomen en takken op de grond! In de middag zou J. eigenlijk Crossfit hebben, maar toen ik ‘s ochtends wilde inschrijven, kon ik nergens meer Crossfit voor tieners in de agenda vinden. Ik belde meteen en kreeg een persoon aan de lijn met een heel vreemd verhaal dat totaal niet geloofwaardig leek. Ik werd later teruggebeld, en nu vertelden ze dat ze per direct waren gestopt met Crossfit voor kinderen. Wat?! Fijn om dit even te communiceren naar ouders toe. Hier kan ik behoorlijk boos om worden. Dus we moeten na de zomervakantie op zoek naar een nieuwe sport voor hem. Eind van de middag reden we last-minute naar mijn schoonmoeder en haalden we onderweg Chinees af om daar samen gezellig te eten.

Donderdag.

Vandaag veegde ik de tuin weer aan, omdat J. morgen zijn kinderfeestje heeft. Het weekend wordt mooi en warm, dus we kunnen veel buiten in de tuin zitten. We brachten ook het afval naar de stort en maakte het huis weer een beetje op orde. De kinderen blijven vrijdag logeren, dus ik heb alvast alle luchtbedden opgepompt. Helaas bleek er één lek te zijn, dus heb ik snel online een nieuwe besteld. Dankzij Select bij bol.com wordt deze vanmiddag al bezorgd. T. vertrok weer voor een weekend naar Duitsland en had een ‘luchtdoorlatende’ jas nodig voor op de motor. Stel je voor dat je bij 35 graden moet toeren (wie bedenkt zoiets?). Dus nadat de boodschappen waren bezorgd door de supermarkt, reden we naar Amsterdam om een geschikte jas voor hem te vinden. Onderweg aten we een broodje kip bij Dilek Chicken in Amsterdam.

Vrijdag.

Eerst werkte ik nog een halve dag, en daarna haalde ik de kinderen van school voor het kinderfeestje. Dit was een middag en avond vol spelen, films kijken, genieten van lekkernijen, marshmallows bij de vuurkorf, zelf pizza’s bakken en chillen. Het is nu middernacht, en ik ben uitgeput en wil graag gaan slapen maar tot nu toe zitten ze hier nog films te kijken. Dit wordt een lange nacht.

Zaterdag.

Om 07.00 uur stond ik naast mijn bed. De kinderen waren pas om 02:00 uur stil, en ik viel pas laat in slaap. Het was dus een korte nacht. Na het ontbijt zochten we al onze spullen bij elkaar en rond 11:30 uur vertrokken ze allemaal weer naar huis. Het beddengoed is inmiddels gewassen en het huis is weer opgeruimd. Het is buiten 30 graden, dus mijn was droogt snel en ik zit binnen bij de airco. J. hangt ergens half slapend rond in zijn kamer. Lindsay kwam die middag ook nog gezellig langs en ik maakte pasta met garnalen. J. is dol op garnalen, maar ik maak ze eigenlijk nooit. Hij was blij, en dat maakte mama ook weer blij. J. ging al om 21.00 uur slapen, en ik dook er niet veel later in. Ik ben zo moe!

Zondag.

Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen tot 08.30 uur, wat voor mij vrij bijzonder is, aangezien ik meestal vroeg opsta. J. sliep zelfs tot 10.15 uur dus hij haalde zijn gemiste uurtjes slaap in. Het was opnieuw een warme dag, en ik besloot zo min mogelijk te doen! Ik ging nog even snel naar de Jumbo om nieuw frituurvet te kopen, want vanavond stond er een ongezonde maaltijd op de planning. Patat uit de frituur in plaats van de gebruikelijke Airfryer-friet. Toen ik de prijs van €12,- voor een flesje frituurvet zag schrok ik behoorlijk. De snackbar is tegenwoordig blijkbaar goedkoper! In de middag begon het even te regenen en te onweren, maar dat viel gelukkig mee. T. kwam veilig terug uit Duitsland, en zo kwam er weer een einde aan deze week.

2 thoughts on “ACHTER DE SCHERMEN WEEK 27 – 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39