ACHTER DE SCHERMEN WEEK 26 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag was een thuiswerkdag voor mij. ‘s Ochtends stond de koerier vroeg aan de deur met een tas vol diepvriesfruit van Fastfruit, wat een leuke en lekkere samenwerking is. In de middag ging ik even naar het dorp om avondeten te halen. J. kwam moe uit school, waarschijnlijk omdat hij laat was gaan slapen en een warme schooldag achter de rug had. We hebben vanavond samen pasta met zalm gemaakt, waar hij dol op is. T. had een ziekenhuisafspraak in St Jansdal in Harderwijk voor zijn ontstoken oog dat vanmiddag werd behandeld. Hij at ‘s avonds bij zijn zus in Harderwijk voordat hij weer naar huis kwam.

Dinsdag.

Vanmorgen had ik een vroege afspraak en ging ik met de fiets. Er stond zelfs al een taartje voor mij klaar, wat ik natuurlijk graag zie. Die middag besloot ik de keukenkastjes op te ruimen, omdat we in augustus met de verbouwing van de benedenverdieping beginnen en alles leeg moet zijn. Ik deed wat spullen weg. Vanavond werd de Ducati door de ANWB opgehaald vanwege een lekkage.

Woensdag.

Een regenachtige dag, wat tegenviel. Ik had vrij vandaag en T. werkte thuis. Nadat J. om 12.30 uur uit school kwam, zijn we met zijn drieën gaan lunchen bij Subway. Die middag sloegen we een keer Crossfit over, en ik maakte een lekker ijsje met vers diepvriesfruit voor de mannen. Soms hebben ze veel geluk als ik weer iets moet fotograferen. 😉 In de late namiddag belde de garage dat ze de motorsleutel niet van de ANWB hadden ontvangen. Wat een blunder, de knul van de ANWB was de sleutels gewoon vergeten af te leveren.

Donderdag.

Vandaag was ik niet vooruit te branden. Ik heb de hele week al slecht geslapen en was vandaag ontzettend moe. Na mijn werk ging ik meteen naar het dorp omdat J. morgen een verjaardagsfeestje heeft en ik nog iets leuks moest kopen. Voor meisjes kun je veel leuke dingen vinden! Tijdens het winkelen was het al lunchtijd, en ik zag oesterzwam ragoutbroodjes bij de Hema, nieuw voor mij, dus ik moest het proberen! Het was eetbaar maar niet echt geweldig. Vanavond maakte ik een heerlijke risotto met courgette. Dit zal ik morgen uitwerken.

Vrijdag.

De week is weer voorbij gevlogen! Vandaag waren we allebei ‘vrij,’ maar ik moest nog wat opdrachten afronden en T. moest ook werken, wat eigenlijk neerkwam op thuiswerken. Hij werkte ook nog steeds aan de tuin, want we hebben nog steeds geen schuttingen. De bedoeling is dat ze op 10 juli weer komen en bijna alle grote wortels zijn er nu uit. J. had vandaag Juffendag en vanmiddag na school hebben we hem naar een slaapfeestje gebracht. Wij zijn samen uit eten gegaan in Almere.

Zaterdag.

J. is weer thuis na een nachtje feesten. Natuurlijk had hij weinig geslapen, maar dat hoort erbij. Hij had in ieder geval veel plezier. Vanavond ging hij op tijd naar bed, en ik hoorde hem niet meer. T. werkte ‘s ochtends nog even in de tuin, en ‘s middags was de motorsleutel eindelijk terecht, zodat hij zijn motor kon ophalen. Ik moest nog wat werk afronden, en na het avondeten ging T. online gamen met zijn vrienden terwijl ik op Netflix op zoek ging naar iets leuks om te kijken.

Zondag.

Natuurlijk werd ik weer vroeg wakker. T. ging vroeg op pad met zijn motorvrienden, en wij maakten ons klaar om naar mijn ouders in Spijkenisse te gaan. Mijn moeder is met pensioen gegaan en wilde dat met de kinderen en kleinkinderen vieren door samen uit eten te gaan in de Wok in Hoogvliet. We genoten van het eten en het was fijn om iedereen weer even te zien. We kwamen pas om 22.30 uur thuis. Ik besloot om J. morgen van school af te melden, omdat hij erg moe was en ik liever had dat hij nu in zou storten dan tijdens de laatste week met feestdagen en de eindmusical.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39