ACHTER DE SCHERMEN WEEK 25 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Een drukke werkdag gehad. Na het werk reed ik meteen naar het centrum om wat verse groenten bij de groenteboer te kopen. Ook kocht ik slingers met het getal 12 erop, want J. wordt aanstaande vrijdag 12 jaar! Onderweg naar huis haalde ik snel een broodje kip bij de Hema, dat ik opat. Eenmaal thuis liet ik de honden uit en moest ik nog wat werk doen. Tijdens het maken van content kwam ik erachter dat ik per ongeluk de helft niet had gefilmd. Waarschijnlijk had ik het verkeerde knopje ingedrukt. Dat was balen! Voor ik het wist, was het al avond, en moest er weer een avondmaaltijd worden geregeld. Ook zorgde ik dat de broodtrommels voor de volgende dag weer waren gevuld en ruimde ik de vaatwasser leeg. Tijd voor een kop koffie en even ontspannen.

Dinsdag.

In de ochtend heb ik gewerkt en daarna meteen door naar de kapper. Ik voel me nu letterlijk 2 kilo lichter, maar dan qua haar. Die middag heb ik een foto van J. genomen voor de uitnodigingskaartjes van zijn slaapfeestje over twee weken. Ik maak gebruik van Kaartje2go om hier iets leuks van te maken. (Stiekem ben ik wel blij dat die kinderfeestjes bijna voorbij zijn.) ‘s Avonds maakte ik een pasta met witlof en keek ik een serie op Netflix. Heerlijk!

Woensdag.

Vandaag was ik thuis, en J. had zijn vriendin na school meegenomen. We hebben geluncht met een broodje Hema-worst en kaasstengels. J. moest nog steeds naar Crossfit, en zijn vriendin ging mee om hem aan te moedigen. Die tienerliefde, heerlijk! Ook werd vanmiddag zijn verjaardagscadeau afgeleverd; zijn nieuwe fiets staat in de schuur verstopt. Na Crossfit zijn we gezellig gaan eten bij de Mac Donalds, dat was smullen! Onderweg naar huis zetten we zijn vriendin weer af en gingen we naar huis.

Donderdag.

Vandaag zouden de schuttingen worden geplaatst, althans dat was de bedoeling. Die middag kwamen ze echter pas om 2 uur en na drie kwartier gingen ze weer weg. Ze konden de schuttingen niet plaatsen omdat er nog te veel wortels in de grond zaten. Serieus! Nu moeten de wortels verder worden verwijderd, en dan kunnen we een nieuwe afspraak maken voor het plaatsen van de schuttingen. Die middag werden wel de uitnodigingskaarten voor J.’s feestje bezorgd, en ze zijn erg leuk geworden. Toch nog iets positiefs vandaag.

Vrijdag.

Het is feest! J. wordt vandaag 12 jaar. Vanmorgen werd hij verrast met een prachtige nieuwe fiets en natuurlijk moest die meteen mee naar school. ‘s Middags mocht zijn vriendin weer mee, en gingen we samen een taartje eten. Vanavond aten we pizza en morgen vieren we zijn verjaardag uitgebreid met de familie.

Zaterdag.

Rond half 3 begon de familie binnen te stromen, en we konden in onze gezellige open tuin zitten. J. werd goed verwend met cadeautjes en geld. We hadden een prachtige taart van Zelda besteld bij de Hema. Taart van de Hema is gewoon altijd goed! Die avond stookten de mannen de barbecue op, en mijn vader had goed gereedschap meegenomen om de wortels uit de grond te verwijderen. We kwamen weer een stapje verder, maar nog niet alles is eruit.

Zondag.

Vannacht voelde ik me beroerd. Ik had enorme hoofdpijn en was behoorlijk misselijk. Vandaag had ik nog steeds last van hoofdpijn en lichte misselijkheid. Het werd een dag met veel airco-gebruik: beddengoed gewassen en buiten opgehangen, een wandeling gemaakt met de honden en voornamelijk binnen gezeten met de airco aan. J. had van zijn verjaardagsgeld een computerspel gekocht, dus ik moest hem af en toe naar beneden halen om iets te eten en te drinken. T. was op pad met vrienden en ondertussen ontdooide en reinigde ik beide vriezers. Je moet wat doen op zo’n dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39