ACHTER DE SCHERMEN WEEK 24 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

De ochtend begon met het verkoop van spullen die ik op de verkoophoek in Dronten had geplaatst. Voor de lunch had ik nog overgebleven macaroni van gisteravond. Daarna arriveerde eindelijk mijn bureau, maar bij het in elkaar zetten ontdekte ik dat het bureaublad beschadigd was. Tussendoor maakte ik een Chinese tomatensoep voor het avondeten. Voor ik het wist, was de maandag voorbij gevlogen, maar ik had wel weer hoofdpijn.

Dinsdag.

Ik ging werken, en het was warm genoeg om in een korte broek te fietsen, wat voor mij heel wat is. Die middag kocht ik plakfolie bij de Praxis om mijn bureaublad opnieuw te bedekken. Het resultaat was prachtig. J. speelde na schooltijd met zijn vriendin, en ‘s avonds kwam Lindsay hier eten.

Woensdag.

Ik bracht J. naar school en deed wat boodschappen op de fiets. Bij het afrekenen schrok ik van het bedrag. Alles gaat steeds duurder worden. Die avond maakte ik een heerlijke pastasalade, ideaal met dit weer en heb ik nog aan wat foto’s gewerkt. T. was vroeg thuis en samen met de buren sloopten we de oude schutting. Morgen worden de coniferen verwijderd, en volgende week zullen nieuwe schuttingen worden geplaatst.

Donderdag.

De ochtend begon vroeg, en ik haalde J. lopend van school. Nog één maand, en dan hoef ik hem nooit meer op te halen… slik. Wat een raar idee zeg. ‘s Avonds aten we frietjes met een Caesar-salade. Eerder deze week hadden we de pastasalade-variant, maar nu voegde ik zelfgemaakte croutons toe aan de salade.

Vrijdag.

‘s Morgens ging ik al vroeg op pad naar de kringloopwinkel. J. heeft kleding en accessoires nodig voor zijn eindmusical, maar helaas vond ik niets passends. Die middag werden de coniferen in onze tuin verwijderd, wat een enorme bende opleverde, inclusief veel spinnen! ‘s Avonds reden we naar Lelystad om een nieuwe fiets voor J. te zoeken, aangezien hij volgende week jarig is en een goede fiets nodig heeft voor de middelbare school. Na het winkelen genoten we van een burger bij Anytyme in Lelystad.

Zaterdag.

Samen met J. fietste ik ‘s morgens naar de winkel voor boodschappen. Ik veegde de coniferenresten weg in de tuin, en bestelde online de fiets die J. had uitgekozen voor €150,- minder dan in de winkel. Kijk, als je goed zoekt vind je altijd wel iets goedkopers! T. was de hele dag met de motor op pad, en ‘s avonds kon ik in alle rust buiten werken.

Zondag.

Het was Vaderdag, de eerste vaderdag zonder onze vader/schoonvader/opa. We stonden even stil bij zijn afwezigheid. ‘s Morgens stond ik vroeg op, liet de honden uit en regelde een ontbijt. T. werd verwend met verzorgingsproducten voor zijn baard. Die middag ging T. met vrienden weg, en J. speelde een nieuw Spiderman-spel. Ik werkte wat op de computer en maakte een wandeling in mijn eentje. Het was een rustige Vaderdag.

One thought on “ACHTER DE SCHERMEN WEEK 24 – 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39