Achter de schermen week 23 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

J. was gisteravond niet lekker en voelde zich rillerig tijdens de barbecue. Vandaag bleef hij thuis. Je deed wat klusjes op de computer, ruimde je werkkamer op, en bestelde online een bureau. Levering binnen 5 werkdagen dus ik ben benieuwd!

Dinsdag.

J. bleef nog een dagje thuis en trots op een kies die eruit is gevlogen. Die middag had ik een afspraak bij de mondhygiënist, maar deze bleek onnodig te zijn.

Woensdag.

J. ging weer naar school, terwijl Tony thuiswerkte en ik aan foto’s werkte. Ik plaatste een nieuw recept online en T. heeft zijn motor weer gepoetst. J. ging naar Crossfit, maar er kwam geen leidinggevende opdagen. Dit gebeurd steeds vaker!

Donderdag.

Vandaag was ik vrij en heb ik de dekbedden en beddengoed lekker gewassen en buiten opgehangen. Ook weer een heerlijk nieuw recept online gezet en J. kwam gewond thuis. Op school zijn ze druk bezig met het decor voor hun afscheidsmusical groep 8 en hij had gewoon in zijn been gezaagd. Hij is net zo handig als zijn vader. 😉 Ook de Foodybox-zomer kwam binnen. Elk kwartaal mag ik een Foodybox ontvangen en dan zit hij vol met nieuwe producten. Vanavond had ik het gezin verlaten om lekker te eten met mijn vriendin bij Remke Bistro in Dronten en papa moest zelf koken. Later kreeg ik een sms met een foto dat ze sushi waren eten bij Lotus Lounge in Harderwijk. Boeffies!

Vrijdag.

Vanmorgen is T. vroeg met de motor vertrokken naar Duitsland. 3 dagen rust! (geintje). Ik heb al vroeg het gras gemaaid, want het gaat heet worden vandaag en morgen. J. had vanmiddag zijn vriendin mee uit school. En vanavond heb ik weer de simpele pasta met spinazie gemaakt die ik vorige week vergeten was om online te zetten. Vanavond was het een wijn en Netflix avondje.

Zaterdag.

Het is al lekker warm pff! Vanmorgen na het douchen de honden uitgelaten en daarna langzaam opgestart. Vanmiddag nog even met Lindsay en J. naar dorp geweest. J. is gelijk bij de kapper geweest en na een ijsje zijn we weer lekker naar huis gegaan. Vanavond geen bbq maar met de bakplaat buiten. Het was een fijne dag!

Zondag.

Vanmorgen was het al zo heet dat we deze dag echt helemaal niets hebben gedaan. Alles dicht gehouden en binnen gezeten met de airco. Wel wat gerommeld in huis en nog wat gewerkt voor etenmetdanielle. Trouwens, in de Foodybox zat een nieuw product van Almhof. Onwijs lekker maar kan het nergens in de supermarkt vinden Grr. Deze bites zijn gevuld met yoghurtcreme, zo lekker! T. is vanavond ook weer veilig thuis aangekomen. Moe & bezweet maar weer voldaan.

One thought on “Achter de schermen week 23 – 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39