Achter de schermen week 21 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag gewerkt en ook heb ik een nieuw content online gezet. Uiteraard moesten de honden er ook nog even uit dus gelijk wat vitamine D opgedaan.

Dinsdag.

Nadat ik J. op school had afgeleverd ben ik gelijk een boodschapje gaan doen en thuis alles weer eens schoongemaakt. Wat kasten met handdoeken, jassen en kleding van J. uitgezocht en weggebracht. Daar is vast iemand weer erg blij mee! Ook heb ik mijn grijze haren weer eens verdoezeld met een likje verf. Ondertussen staan de eitjes te koken voor de pasta salade.

Woensdag.

Na mijn werk door gefietst naar de supermarkt. De laatste tijd hebben ze gewoon alleen maar lege schappen, vreselijk! Het hele idee van een recept valt dan weg. J. heeft vanavond zin in frietjes met bamischijf, dus we gaan dan maar makkelijk doen. En ik kon deze kaasbroodjes niet weerstaan, want daar had ik gewoon zin in!

Donderdag.

J. was vandaag thuis gebleven, omdat hij niet helemaal fit was. Dit komt echt door die verdomde hooikoorts. Na mijn werk had ik loempia’s voor de lunch meegenomen. Daar werd hij wel blij van. (ik ook) Vanmiddag content gemaakt van een nieuw recept en ‘s avonds kwam iemand langs om te bespreken over de vloer. We gaan namelijk over een aantal maanden een hele verbouwing in huis doen.

Vrijdag.

Vanmiddag zijn we druk bezig geweest in de voortuin. Snoeien, kattenpoep verwijderen, oude planten eruit, nieuw aarde en nieuwe planten erin. We kunnen het wel, het duurt alleen even. J. is die avond voor het eerst ‘uit’ geweest. Samen met wat vrienden uit de klas naar Disco-zwemmen. Nooit geweten dat dit in ons dorp werd gedaan maar hij kwam helemaal blij en moe thuis. Die avond kwam de aannemer langs, want ipv keukenramen gaan wij openslaande deuren plaatsten. Ik ben zo benieuwd hoe alles gaat worden!

Zaterdag.

Na een rustige ochtend ben ik thuis wat gaan rommelen. T. is nog gaan motorrijden met vrienden. J. en ik hebben nog heerlijk in de tuin gezeten. Gezellig met drankje en snackje, lego en ik nog wat gewerkt.

Zondag.

Een heerlijke mooie dag. T. is de hele dag de hort op en ik ben wat gaan rommelen in de achtertuin en alle zomerkleding weer achter de schotten opgezocht en uitgezocht. Ik denk dat ik snel wat nieuwe kleding voor J. moet kopen, wat is dit kind gegroeid! Ook vanmiddag druk bezig geweest met een recept en content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39