Achter de schermen week 2- 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Terwijl heel Nederland vandaag weer aan het werk en naar school moest, ben ik nog vrij, omdat Jamie een studiedag heeft. We hebben eigenlijk niet veel bijzonders gedaan, maar zijn wel vroeg opgestaan ter voorbereiding op morgen, wanneer het normale leven weer begint. Na de lunch hebben we een wandeling gemaakt met de honden en heb ik wat takken uit de tuin geknipt om de vazen mee te vullen.

Dinsdag.

Wat is het koud op de fiets! Na een halve dag werken dook ik direct de keuken in om een recept te maken. Soms lijk ik echt tijd tekort te komen. Toen Jamie uit school kwam, hebben we samen een warme kop thee gedronken, waarna hij zich even in de wereld van gaming stortte met zijn vrienden. Ondertussen heb ik ook het recept verder uitgewerkt.

Woensdag.

Vandaag ben ik lekker vrij geweest. Ik ben van boven tot beneden gaan schoonmaken en 3 wassen weg gewassen. Die middag ben ik even richting Centrum gereden om even een rondje te lopen en daarna ook nog even met de honden de kou getrotseerd. Jamie kwam thuis met een natte been en schoen, want die had op de terugweg uit school geprobeerd om op het ijs te gaan staan. Die avond heb ik een simpel gerecht gemaakt en gelijk een reel van gemaakt. Deze kan je op Instagram of TikTok vinden.

Donderdag.

Vanmorgen heb ik eerst lekker gewerkt, en ‘s middags stond er een tandartsafspraak op de planning om een gaatje te laten vullen. Bij aankomst bleek echter dat ik twee gaatjes moest laten behandelen. Een beetje onverwacht, maar ja, wat moet, dat moet. Dus liep ik na de ingreep met verdoofde lippen naar buiten, wat me deed denken aan hoe het waarschijnlijk voelt als je botox laat injecteren. (Ik neem namelijk nooit verdoving maar nu ik een diep gaatje had moest ik wel)
Die avond ben ik op tijd naar bed gegaan, want ik was best wel moe en had wat last van een kies.

Vrijdag.

Vandaag genoot ik van een heerlijke vrije dag. Jamie moest vanmorgen vroeg naar school, dus we stonden al om 7 uur klaar nadat de wekker om 6 uur was afgegaan. Tot mijn verbazing ontving hij echter een melding van school dat zijn rooster was aangepast en dat hij pas om 09.45 uur hoefde te beginnen. #$@%! Serieus! Vanochtend had ik ook een afspraak bij de kapper ingepland. Na de kappersafspraak besloot ik even de Hema binnen te gaan om wat make-up te halen, en daar spotte ik ook nog een leuke trui. Terwijl ik met mijn gevulde tas de winkel uit liep, vroeg ik me af: “Wat hoefde ik eigenlijk weinig te betalen?” Tot mijn verrassing ontdekte ik op de bon dat de trui niet eens was gescand! Dat is pas een echt koopje.
Na deze verrassing besloten we te lunchen bij De Rede in Dronten. (ik had nu toch geld over) hahaha
Ik koos voor de heerlijke Rede satƩ, echt zalig!

Zaterdag.

Eerst heerlijk uitgeslapen tot 09:00 uur en daarna rustig de dag gestart. Tony ging naar Amsterdam voor een proefrit op een motor. Ik had geen zin om mee te gaan, dus ben ik lekker thuis op de bank beland met wat werk op de laptop. Ook heb ik een bananen-dadelcake gebakken. In de na-middag zijn we nog even naar het dorp geweest, maar helaas begon het te regenen. We hebben besloten om heel lui Chinees te bestellen, en dat was heerlijk. Daarnaast ben ik begonnen met het kijken van een nieuwe serie op Prime: Fear the Walking Dead. Met 8 seizoenen voor de boeg, heb ik genoeg kijkplezier in het vooruitzicht!

Zondag.

Wat een regenachtige dag was het vandaag! We hadden besloten om toch een wandeling te maken in het bos bij Harderwijk. Vol trots had ik mijn camera opgeladen, want je weet maar nooit welke prachtige dingen je tegenkomt. Eenmaal daar aangekomen, besefte ik dat ik simpelweg vergeten was mijn geheugenkaartje in te steken. Dus ik kon helemaal niets vastleggen! Wat een domme fout! Alsof dat nog niet genoeg was, werden we na een uur wandelen ook nog overvallen door een regenbui, waardoor we doorweekt raakten. Opwarmen bij de KFC was een goeie optie šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39