ACHTER DE SCHERMEN WEEK 18 – 2023.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Het is momenteel meivakantie, dus hebben we genoten van wandelingen in het prachtige Harderbos, een nabijgelegen natuurgebied. Vanmorgen moest ik even aan het werk, en in de middag stond er een tandartsafspraak op de planning. Dit weekend ben ik alleen met mijn zoon, en we hebben wat tijd doorgebracht met winkelen en lunchen bij de Hema. Ondanks het slechte weer met veel regen en onweer op de fiets hebben we het gelukkig overleefd. Ook hebben we samen met mijn ouders in de tuin van mijn dochter gewerkt, waarbij we al het onkruid hebben verwijderd. Een behoorlijke klus!

Op zondag zijn mijn zoon en ik samen op pad gegaan met de camera. Het is zo leuk om dit samen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39