Achter de schermen week 13 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

MAANDAG.

Vandaag had ik het geluk om vrij te zijn, dus ik kon een beetje bijkomen van een tof weekend! Ik moest nog wat aanpassingen doen op de website, maar verder was het eigenlijk een rustige dag. Ik heb wat gerommeld in huis, schoongemaakt en boodschappen gedaan. ‘s Avonds hebben we nog een Netflix-film gekeken en zijn we op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag.

Vandaag een dagje “Eten met Danielle” werkdag ingepland. Ik heb een eenvoudig maar oh zo lekker gerecht gemaakt met frietjes. Eigenlijk kun je dit niet echt een recept noemen, maar eerder een idee. Zolang het maar lekker is, is alles goed šŸ˜‰ In de middag kwamen Jamie en Tony op tijd thuis, en ben ik nog een stuk gaan wandelen met de honden. Die avond hebben we pasta bolognese gegeten.

Woensdag.

Nadat ik een afspraak buiten de deur had, ben ik thuisgekomen en heb ik een recept uitgeprobeerd en verder uitgewerkt. Een heerlijke couscoussalade met een vers gebakken brood. Helemaal goed gekeurd hier!

Donderdag.

Laatste dagje buiten de deur werken en dan een lang weekend. Tony was thuis werken en na mijn werk even samen gaan lunchen bij de Subway.

Vrijdag.

Vandaag is het Goede Vrijdag en geniet iedereen van een vrije dag. Vanmorgen ben ik samen met Tony naar Intratuin gereden om een plant voor zijn moeder te kopen, aangezien ze morgen jarig is. We hebben de plant op haar balkon gezet en ze was er ontzettend blij mee. Die middag zijn Tony en Jamie naar de bioscoop Pathe in Zwolle geweest en hebben ze ergens een hapje gegeten. Ik heb voor mezelf een Crispy Smashed Potato salade gemaakt, geĆÆnspireerd door TikTok. Perfecte timing om dit te maken en er een reel van te delen. Ik heb vandaag een nieuw statief aangeschaft. Dit exemplaar is iets steviger, dus ik hoop dat het stabiel blijft staan wanneer ik mijn telefoon eraan bevestig.

Zaterdag.

Vanmorgen ben ik eerst naar de winkel gegaan om de paasboodschappen te halen. Wat een drama was dat zeg! Volgende keer ga ik gewoon weer online bestellen, want ze hadden de helft niet en het was zo druk dat er constant discussies ontstond. Na thuiskomst hebben we even kunnen ontprikkelen voordat we ons klaarmaakten voor de avond. We zijn uiteten gegaan bij Yamas in Almere, omdat mijn schoonmoeder bijna jarig is. Het eten was veel & lekker! We kwamen laat thuis, dus hebben we nog wat ontspannen met een serie en een drankje voordat we lekker gingen slapen.

Zondag.

Vanmorgen was ik al vroeg wakker en actief. Ik heb de honden uitgelaten en de paas-ontbijttafel klaargemaakt. Na het ontbijt is Tony gaan motorrijden met vrienden, terwijl ik thuis bezig ben geweest in huis tot Lindsay langskwam en bleef eten. Ik had een heerlijk beenhammetje met frietjes en salade met haricots verts en spek, iets waar Jamie dol op is. Die avond is Tony nog online gaan gamen met vrienden, terwijl ik verder ben gegaan met het kijken van Outlander op Netflix. Prachtige serie trouwens! We hebben nog Ć©Ć©n aflevering van een andere serie samen gekeken en daarna heerlijk mijn bedje ingedoken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39