Achter de schermen week 1 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Nou, dat was echt een korte nacht! Ik viel om 6.20 uur in slaap en stond om 08.30 uur alweer buiten om de honden uit te laten. Mijn wens voor 2024 was een wat rustiger jaar zonder stress, maar de eerste nacht begon al goed. Natuurlijk was ik moe en behoorlijk chagrijnig, maar langzaam kwam ik een beetje bij. Vanmiddag zijn we naar mijn schoonmoeder geweest om haar een gelukkig nieuwjaar te wensen, en daar hebben we een lekker soepje met brood gegeten. Vanavond ben ik na het douchen op de bank neergeploft met een drankje en hopelijk ga ik zo meteen mijn bed in en slaap ik de hele nacht door. Oh en de kerstboom heb ik vanavond ook nog gedeeltelijk afgetuigd dus morgen mag hij mijn huis uit!

Dinsdag.

Vanochtend ging de wekker weer. Wat een teleurstelling dat ik die 30 miljoen niet heb gewonnen. Desondanks ben ik gewoon weer keurig naar mijn werk gegaan. Na mijn werkdag snel boodschappen gedaan voor het avondeten. Eenmaal thuis heb ik alle kerstversieringen, inclusief de boom, opgeruimd. Natuurlijk moet je dan meteen je hele huis schoonmaken, want overal liggen naalden. Aan het einde van de middag kwamen Lindsay en vriend langs, ze bleven eten en vertrokken vrij laat. Deze dag was dus weer behoorlijk hectisch. Jamie is nog steeds aan het snotteren en net als Tony flink aan het hoesten.

Woensdag.

Vanmiddag bezochten we de ijshallen in Zwolle, waar het Nederlands IJsbeelden Festival plaatsvond. Ondanks de lange rij was het uiteindelijk echt de moeite waard, want het was werkelijk prachtig! Later reden we naar het stadscentrum en genoten we van heerlijke gerechtjes bij Blue Sakura. Ze hadden een nieuwe menukaart die we graag wilden uitproberen, hoewel ik weinig echt nieuws kon ontdekken. Desondanks was het heerlijk! Die avond ontspanden we op de bank en keken we naar twee afleveringen van Winter vol Liefde.

Donderdag.

Vanochtend ging de wekker vroeg, maar de werkdag vloog voorbij. Haastig naar huis, want ik moest ook nog voor mij zelf aan het werk. Ik heb dit jaar een leuke samenwerking verlengd met Fast Fruit! Dus vanmiddag heb ik mijn eerste opdracht voor dit jaar uitgevoerd. Ik ben zelf zeer tevreden, aangezien ik een nieuw apparaat heb gekocht met mijn verjaardagsgeld. Later op de middag heb ik ook Jamie geholpen met het maken van een filmverslag voor school. Jamie mocht gisteren ook nog wat LEGO uitzoeken bij de speelgoedwinkel, dus ik heb hem vanmiddag verder niet meer gehoord.

Vrijdag.

Ik stond vroeg op om wat administratieve taken bij te werken en enkele opdrachten af te ronden. Die middag stond er een lunch in Harderwijk op het programma. Bovendien arriveerde mijn nieuwe Ninjamachine, wat me ontzettend blij maakte! Later op de avond begonnen we aan een heerlijke miniserie op Netflix, en met een drankje erbij viel ik snel en tevreden in slaap.

Zaterdag.

Na een heerlijke nacht slaap, en dat zeg ik niet vaak, werd ik pas om 9 uur wakker. Toen ik beneden kwam, zag ik tot mijn frustratie dat de kut chihuahua tegen ons keukenblok had geplast. Verdorie! Na een kopje koffie en een douche zijn we even naar Ducati in Amsterdam gereden. Tony had daar een motor gezien die hij wilde laten zien. Nog even een lunch bij de gele M gedaan en die middag heb ik lekker thuis op de bank naar de serie Berlin gekeken en heb ik ondertussen ook nog voor jullie een nieuw weekmenu online gezet!

Zondag.

Jamie wilde vannacht op de bank slapen, maar hij realiseerde zich natuurlijk niet hoe vervelend die honden ’s nachts kunnen zijn! Buddy, de chihuahua, piept bijna elke nacht, omdat hij moet plassen. Slaapt veel overdag, maar ’s nachts gaat hij helemaal los. Tess, de labrador wilde ook per se op de bank slapen. Al met al, een vermoeide Jamie die dit 1x wilde proberen maar het nooit meer zal vragen hihi.

Die middag zijn we even naar Nunspeet gereden om een frisse neus te halen. Nou, fris was het zeker! Ik had mijn camera bij me, maar het was zo koud dat we snel doorliepen en ik weinig tijd had om mooie details te zoeken. Vervolgens hebben we een verlate lunch gedaan bij ’t Eiland in Nunspeet. De hamburgers bleken nog rauw van binnen te zijn, en toen we dit meldden, zei de keukenhulp: “Dit kan je prima eten, hoor.” WTF. Uiteindelijk werden er toch nieuwe burgers gebakken voor de mannen. Nu zitten we lekker thuis op de bank met een warme kop thee en een pannetje met tomatensoep in de maak.

Oh, en had ik al verteld dat ik ook een eigen Ninja heb? Ook nog van mijn verjaardagsgeld gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39