Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Mei 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Het is meivakantie en ik ben samen met Jamie een weekje weg geweest! Heerlijk in de chalet van mijn ouders in Brielle, want dit is altijd zo genieten. Elk jaar gaan wij samen daar een aantal weken vertoeven.

Genieten doen wij zeker! Lekker op stap met Opa & Oma (die wonen daar in de buurt) en Jamie heeft belachelijk veel sushi gegeten! Ongelooflijk hahaha.

Genoten van de natuur en de Bram Ladage patat. Lekkerste patat ever! En alleen in omgeving Rotterdam te vinden. Ook hebben wij hier nog Moederdag gevierd en wat ben ik verwend door jou.

Ik mocht weer heerlijke producten deze maand uitproberen. Wat dacht je van deze eetbare koekjesdeeg! Voor mij iets te zoet en machtig maar Jamie smulde er goed van!

We mochten ook weer genieten met de weekboodschappen van Crisp.nl. Allemaal lekkere en gezonde boodschapjes besteld. Met de code: ETENMETDANIELLE krijg je €15,- korting op je eerste bestelling! Maak er gebruik van.

Een toffe samenwerking met Westinghouse homeware. Wauw, wat een geweldige hapjespan is dit zeg! Hij is licht, mooi, kan in de oven en ideaal met 2 afneembare handvaten. Op Instagram vertel ik hier meer over.

Vorige maand kregen wij zonnepanelen. Blijkbaar waren ze een dakpan vergeten terug te leggen en hadden wij een ravage in de badkamer na een flinke regenbui. Alles moet eruit en vernieuwd worden! Fijn hé.
Ondertussen moesten we ook nog naar de tandarts. (gelukkig geen gaatjes) en zijn de eerste baby wandelende takjes geboren. Zo zijn ze echt mega schattig!

Ook het moment van schoolkamp is gekomen. Jamie keek er zo tegenop maar uiteindelijk had hij er toch wel zin in. Gelukkig was het gewoon in Dronten en ging ik mee als fietsmoeder. Helaas werden wij nacht 1 al uit bed gebeld en stond Jamie huilend voor de deur met een meester. Hij had heimwee. De volgende ochtend hebben we hem gewoon weer terug gebracht en gaan we vanavond een nieuwe poging wagen.

Vanavond hebben we heerlijk gegeten bij Blue Sakura in Zwolle. Mooi plekje in een kerk en het eten is echt ontzettend lekker! Het is niet alleen sushi maar ook veel prachtige gerechtjes. Ik vond het wel vrij prijzig en dan zit je drinken er nog niet bij. Maar dit moet je wel een keer proberen, want eten in een kerk doe je niet elke week!

Na ons Date-night in Zwolle konden we Jamie weer ophalen. Wat verrassend! 😉 De volgende ochtend WEER terug gebracht. En wat heeft hij het naar zijn zin gehad, dat straalt hij helemaal uit, NOT! Afgelopen weekend was er kermis in Dronten. Helaas niets gewonnen en €20,- lichter.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.