Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Juni 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Het weekend luiden wij in met wat lekkers die wij kregen van Côte d’Or. Lekker aan de lego en wat snackjes, ontzettend vervelend natuurlijk 😉

Vanavond mocht Jamie uitkiezen naar welk restaurant hij wilde om te eten. Waar komt hij mee? HAHAHA
Nou, kind is blij en daar gaat het om. Alleen jammer dat we dus allemaal die nacht last hadden van onze buik dus voorlopig geen burgers meer brrr…

Ik had weer lekker zin om te bakken en had nog recepten nodig voor samenwerkingen. De courgette pannenkoeken en de citroen pancakes met maanzaad waren helemaal goedgekeurd hier in huis.

Gezellig samen lunchen bij Tutti Gelati Dronten. Een ijssalon waar je ook heerlijke broodjes kan eten. Even samen genieten van een broodje carpaccio en ijs…

Deze knappe kerel is vandaag jarig! Gewoon al 11 jaar! Met de traktatie op zijn rug richting school en lekker met de lego spelen. Het weekend komt de familie gezellig langs.

Foodybox zomer kwam binnen! Vol met heerlijke en makkelijke producten. De pakjes sap waren al snel ingepikt en op.

Familie feestje is geweest en na heel veel centjes en kadebonnen rijker heeft Jamie wat van zijn centjes gekocht. We zijn een middagje naar Amersfoort geweest. (nog nooit geweest) Maar wat is Amersfoort leuk! Hier kom ik zeker vaker terug maar dan zonder kind, want die zat al na 10 minuten te zeuren dat hij naar huis wilde om te spelen met zijn lego.

Kinderfeestje in Jumpsquare ook weer overleefd! Jamie is goed verwend en na 2 jaar Corona eindelijk weer een kinderfeestje kunnen geven. Wat was hij blij en wij na afloop moe. Nu is het klaar met al die feestje en cadeautjes.

Ik kocht ook nieuw speelgoed. Eindelijk weer eens na jaren een goed statief . Welke ik gekocht heb? Ik kocht de Andoer statief.


Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.