Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Juli 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Ik kreeg een heerlijk pakket binnen van Opperdoezer ronde en daar heb ik geweldige smash potatoes van gemaakt. Dit was echt genieten!

Wij hebben sinds kort een Lidl in Dronten! Het is niet naast de deur maar wel fijn om er 1 te hebben! Vanmiddag was ik samen met Jamie een eind fietsen en heel toevallig waren wij nu in de buurt. Vanavond maken we dan ook zelfgemaakte kipnuggets! En die waren goed gelukt!

Vanmorgen moest ik even bloedprikken. Ik heb een auto-immuunziekte. Een ziekte aan je schildklier. Mijn schildklier is ontstoken en het gevolg daarvan is een te traag werkende schildklier. Dit noemen ze de ziekte van Hashimoto. De schildklier maakt normaal hormonen aan en dat werkt bij mij niet. Dus ja, dan krijg je klachten. Gelukkig heb ik daar wel medicatie voor. Dus vandaag even opnieuw mijn waardes laten testen, want dit had ik wat verwaarloosd.

Het is zomervakantie! Dus wij gaan een weekje naar Duitsland. Even eruit en genieten van alles. Via airbnb hebben we een leuk appartementje kunnen regelen in een geweldig dorpje tussen de bergen. super fijn en mooi.

De eerste avond gelijk al ergens heerlijk gegeten! Genieten van een schnitzel met uiteraard romige champignonsaus. Oh, die zijn hier zo lekker! Jamie heeft voor een pizza gekozen en die heeft hem helemaal op gekregen.

Wat een waanzinnig uitzicht! Uitkijk over de Moezel. Ik hou hier van hoor.

Allemaal veel kleine dorpjes. Leuk om er door heen te lopen maar niet om uitgebreid te shoppen. Je ziet niets anders dan leren jassen, tassen en 70+ kleding. Helemaal gefocust op oude toeristen. Maar dit geeft niets. Ik hoef ook niets te kopen, rondwandelen is ook heel fijn.

Vanmiddag zijn we naar een kasteel geweest. Niet echt bijzonder. Het was ontzettend druk en om dan eerst 20 minuten op een bus te hebben gewacht ook nog boven een uur te wachten om binnen te komen hadden we geen zin in. Dus na een ijsje eten zijn we maar weer vertrokken.

Na veel wandelen en zwemmen was de vakantie weer snel voorbij!

Laatste keer Dierenpark Amersfoort! Onze abonnementen lopen af in augustus en we gaan hem ook niet meer verlangen. Na 4 jaar steeds verlengd te hebben is het tijd voor iets nieuws.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.