Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Augustus 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Zo waren we nog maar net terug uit Duitsland en zo ben ik weer even een heerlijk weekje weg met Jamie. Heerlijk genieten aan het strand en bij het vakantiehuisje van mijn ouders in Brielle. Het weer is helemaal top en het zijn hete dagen dus actief zijn we niet echt.

Ons niet storen, want wij genieten nog steeds van het mooie weer! Het is echt wel hot hot hot en 34 graden in het huisje maar we hebben het fijn. Niets moet, alles mag.

Vandaag zijn we een dagje met Opa & Oma weggeweest. Een dagje naar Hellevoetsluis en naar het brandweermuseum. Ontzettend leuk en leerzaam! Genieten van een ijsje om af te koelen.

We zijn weer thuis! Ik heb zelf nog 2 dagen vrij en dat moet ik ook weer aan de slag. Ook wel weer lekker om te werken hoor. Nog 2 weken schoolvakantie en dan begint hier het normale leven! Ritme! Daar heb ik zoveel behoefte aan. Tony start ook met een nieuwe baan en na 3 jaar thuis werken is hij vanaf volgende week ook opeens 4 dagen van huis. Ook dit zal wennen zijn.

Ik probeer een aantal keren per week een wandeling van een uur te maken. Er moeten gewoon wat kilo’s af. ( Dat lukt amper om met je kind een ijsje te kopen met toppings naar keuze) Maar wees gerust! Ik moest het een keer proberen van Jamie en ik vond het ook echt helemaal niets. Geef mij maar een gewoon waterijsje of een flesje drinken. Ook gingen we zondag nog even langs bij Opa. Hij had een goeie dag en dat was fijn.

Laatste week zomervakantie gaat in? Wat zijn die 6 weken voorbij gevlogen! Nog even samen genieten.

En dan is het opeens Maandag! De eerste schooldag in groep 8 gaat starten. Je had vandaag totaal geen zin in school maar gelukkig was het een leuke dag. 2 nieuwe jufs met leuke nieuwe plannen. De hele week zit al volgepland met speel afspraken met je vriendjes.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.