Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – April 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

In de maand april hebben we weer een aantal leuke winactie online gehad. Zo ook een leuke winactie van Soofdrinks. Limonade siroop zonder zooi! Toffe combinatie qua smaken en nog lekker ook.

Een leuke samenwerking met een vast contract met KoRo. Een shop met veel en lekkere producten. Veel biologisch en vegan. Op naar veel lekkere gerechten! En wil jij Koro ook eens proberen? Dan krijg je met de kortingscode: ETENMETDANIELLE 5% korting!

En toen werd ik op een zondagavond ziek! Koorts, koud, rillerig, hoofdpijn en alles deed zeer. Ik was er helemaal van overtuigd dat ik na 2,5 jaar voor het eerst Corona zou hebben maar ik bleef negatief testen! Toen ik na een aantal dagen weer opgeknapt was begon Jamie en een dag later Tony. En 2 mannen die ziek zijn is natuurlijk best dramatisch… Pfff….

Met pasen zijn we thuis gebleven. De mannen waren nog steeds wat ziekjes.
Maar thuis wat chillen en lekker eten is ook fijn. Ik had genoeg in huis, dat was zeker.

Ik heb ook nog leuke prijzen gewonnen. Ik doe vaak mee met winactie op Instagram. Een zak eiwit poeder, een doos vol met koekjes, thee en maaltijdrepen, een eetbon en een pakket drank die onderweg is hahaha! Hoe leuk allemaal.

Ook weer een nieuwe toffe samenwerking erbij. Online supermarkt Crisp Via deze link 15€ korting op je eerste bestelling!

Koningsdag is aangebroken! We mogen weer slenteren langs de kleedjes en voor weinig geld troep kopen! Het was vrij druk hier in Dronten maar wel weer even leuk. Niets gekocht maar ach, ik heb mijn oranje bol. Dus ik klaag niet 😉 Nog 3 daagjes werken en dan hebben we 2 weken vakantie!

Mijn Monstera Variegata krijgt een nieuw blad! En dan denk je natuurlijk, mens stel je niet zo aan. Maar dit is voor de Variegata kenners toch heel bijzonder!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.