Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Maart 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Ik kocht na lang nadenken een hangplant erwtenplant. Echt heel toevallig in een bloemenwinkel hier in Dronten hing er nog 1. Helaas was hij niet meer al te best maar ik nam hem met korting toch mee. Had ik dit maar niet gedaan, want de plant was nog erger aantoe dan ik dacht, vreselijk! Ik ben benieuwd of ik hem nog kan redden.

Jamie mocht na school bij een vriendinnetje spelen. Zijn vriendinnetje woont op een boerderij. Wat een heerlijk leven en vrijheid hebben die kinderen daar toch. Heerlijk spelen tussen de koeien, in de stallen met al die dieren. Dus ik moet op zoek naar een boer 😉 Ze hadden net een nestje met kitten. 2 weekjes jong en oh wat wilde hij graag 1 hebben, want hij was zo verliefd. Dat doen we dus echt niet!

Deze maand weer mooie perspakketten mogen ontvangen en 2 nieuwe samenwerkingen met vast contract. Helemaal leuk!

Het is nog wel koud maar de zon kan al heerlijk schijnen. Even samen naar buiten om een frisse neus te halen. Je kan hier zo fijn wandelen en ook al heeft Jamie nooit zin, als hij eenmaal buiten is dan hoor ik hem niet klagen. Hij heeft weer een rode gezonde toet!

Jamie mocht kiezen wat wij vandaag gingen doen. Hij wilde graag naar de Orchideeenhoeve
Mocht je dit nog nooit gedaan hebben, dan kan ik je zeker adviseren om een middagje met de kinderen daarheen te gaan.

De meester heeft Corona dus 1x raden. Hij is weer een dagje thuis. Even een ochtendje naar Dorpsboerderij Dronten. Dorpsboerderij Dronten is een werk- en leerplek voor mensen met een verstandelijk, sociale of psychiatrische beperking die ondersteuning krijgen. Een leuk plekje om toch even 1,5 uur te vertoeven. Er waren net 2 kleine geitjes geboren, zo lief.

Deze week moest ik ook nog veel werken. Afentoe kom ik echt tijd te kort! Het is niet alleen even ‘eten koken’ maar met samenwerkingen met bedrijven komt echt nog zoveel meer bij kijken! Ik werk de ochtenden ook nog buiten de deur dus af moet ik dit echt gewoon goed plannen.

Pasen komt er weer aan! Mijn paas hoekje is weer helemaal klaar! Ik kocht de haasjes & vaas bij KIK
Voor weinig geld heb je toch echt iets leuks! De eieren in de takken komen van de Hema. Alleen weer jammer dat je een dag later 15% korting op alles krijgt. Dit heb ik dus altijd!

Het weekend zijn we gezellig samen. Eerst een ochtendje naar de Bieb, een broodje gezond van Bakker Bart en daarna genieten in de tuin. Wat is het heerlijk weer! 30 maart hebben we een ouderavond op school met de hele groep 7/8 en Directie. De meester is per direct ontslagen en op de groep werken ze nu met verschillende invallers. Het is op dit moment gewoon echt een zooitje. En tja, moet je je kind nog in groep 7 van school halen? Nee, dit kan helaas ook weer niet. Dit schooljaar moeten we het afmaken met inval, want er is gewoon geen personeel te vinden. Treurig.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.